Na punkcie widokowym Obrywu Skalnego :
i widoczek z niego :
W tygodniu zarzucę pełną relację.

Post autor: Deleted »
O tak, jak dla mnie pozytywnie. Wyłożyli klepisko "boazerią", co dla mnie ma ogromny walor noclegowy w jakąś letnią gwieździstą noc.tadeks pisze:Dawno nad obrywem nie byłem, strasznie się zmieniła platforma.
podejrzewam, że te stopnie i tarasy zostały zrobione jednak dla starszego pokolenia i niepełnosprawnych, dla pielgrzymek, które tam przybywają powodowane sprawami kultu religijnego. Tam jest "święte" źródełko Marii, kalwaria, krzyże itd.tadeks pisze:Została ucywilizowana zgodnie z dzisiejszymi nurtami, nakazami, wytycznymi, wymaganiami dzisiejszego pokolenia.
Post autor: creamcheese »
Grabisz sobie <nerwus>Michun pisze:...dla starszego pokolenia ...
Post autor: creamcheese »
Po godzinie 16-stej, czyli ...z wieczora.Comen pisze:To zdjęcia z rana czy z wieczora?
Zrobić to musieli w tym roku, bo byłem tam w grudniu 2013 i kwietniu 2014 i takich cudów nie pamiętam. Na całe szczęście piękny widok się nie zmienia.tadeks pisze:Dawno nad obrywem nie byłem, strasznie się zmieniła platforma. Została ucywilizowana zgodnie z dzisiejszymi nurtami, nakazami, wytycznymi, wymaganiami dzisiejszego pokolenia.
Nie,nie. Wszystko w porzo, ja "pijany" byłem.Michun pisze: Tego Floriana ktoś nie przestawił jakby..?
yaretzky, dziękuję za dobre słowo. Co do obuwia, obyło się bez wytrzepywania lodu,śniegu, bucik tylko skostniał, przez pierwszą godzinkę trochę "bolało", później z górki. Nie pomyślałem, przecież mogłem lacze do plecaka schować, który za podgłówek robił.yaretzky pisze: Ciekaw jestem jakie uczucia towarzyszą np. zakładaniu butów rano, już po wytrząśnięciu z nich śniegu i wysypaniu lodu... <okok>
<okok> <okok> :>menel pisze:...bucik tylko skostniał, przez pierwszą godzinkę trochę "bolało"...
Ja Tadeksowej za dzielność pozwoliłem na Borówkowej wypić piwo w towarzystwie gospodarującego tam i serwującego conieco Czecha z Javornika.yaretzky pisze:Zaproponowałem Yaretzkowey - "A może by tak
Raczej nie bardzo, ale jakby co, mogę dać namiar na miejscóweczkę, gdzie jest telefon na wypasie. Zawsze można zamówić jakąś gorącą strawę. <rotfl>yaretzky pisze:A pod tymi schodami to było gdzie podłączyć suszarkę ?
A jak się włącza WiFi w tym telefonie bo coś nie widzę menu... <lol> <lol>menel pisze:mogę dać namiar na miejscóweczkę, gdzie jest telefon na wypasie.
ad.1 Tak, Obryw Skalny jest pod Bardzką Górą, z miejscem objawień na której stoi obecnie kapliczkaWiolcia pisze:Co to za miejsce ten Obryw Skalny? Czy to tam, gdzie stopa Maryi jest odbita na kamieniu? Pamiętam, że nad Bardem coś takiego było.
Widoki z wieży i oszroniona wioseczka sudecka - cudo!
Jaka temperatura na minusie jest dla Was barierą nie do pokonania przy zimowych dzikich noclegach? A może takiej nie ma?
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl