Byłeś/Byłaś w górach? Pochwal się relacją, zdjęciami, filmem z Twojej wycieczki górskiej, trekkingu.
Regulamin forum
Prosimy o zachowanie następującego schematu w tytule relacji:
Pasmo górskie: dokładny cel wycieczki (data wycieczki)
Przykład:
Beskid Niski: Nieznajowa (15.07.2020)
Comen pisze:Kurcze przeoczyłem. Tak to jest jak się siedzi w pracy i nie patrzy w niebo
Comen spoko, już za sto trzydzieści parę lat będziesz miał okazje luknąć na całkowite... Przeleci jak "z bicza trzasł"... tylko znowu nie przegap... <lol>
Ależ oczywiście, że to nie był przypadek, tylko zaplanowane wejście na zaćmienie Zaopatrzyłam się nawet na tę okoliczność w zdjęcie rentgenowskiego mojego zmasakrowanego swego czasu paluszka <lol>
evil pisze:Cudnie było dzisiaj na Babiej Górze. Ale najlepsze było to, że przez 20 minut siedziałam tam zupełnie sama <lol>
Remi pisze:kurde.... Evil... a ja w domu siedziałam
evil pisze:Wielki błąd Remi, wielki błąd
Chociaż może nie... <lol>
Michun pisze:O zaćmieniu wiedziałaś wczesniej i taki plan był, zeby na Babci obserwować, czy przypadek?
evil pisze:Ależ oczywiście, że to nie był przypadek, tylko zaplanowane wejście na zaćmienie Zaopatrzyłam się nawet na tę okoliczność w zdjęcie rentgenowskiego mojego zmasakrowanego swego czasu paluszka <lol>
Czyli "cynicznie i z premedytacją" od początku do końca zrealizowany plan... <cwaniak> "Evil-woman"... <szok> <rotfl>
yaretzky pisze:[Comen[/color][/b] spoko, już za sto trzydzieści parę lat będziesz miał okazje luknąć na całkowite... Przeleci jak "z bicza trzasł"... tylko znowu nie przegap... <lol>
Oczy już te nie będą za te 100 z hakiem. Jak teraz przegapiam częściowe może się okazać że wtedy przegapię całkowite ;p . Było jechać na Spitsbergen