W Rzeszowie:
- "Eden" (wlot do miasta od strony Tarnowa, ceny przystępne, parking, internet)
- "Hotel Sportowy" (ceny bardzo przystępne, komfort bardzo przeciętny, blisko do centrum)

Forum "Turystycznie" - najciekawsze forum turystyczne w sieci! Już od ponad 15 lat!
Noclegi na Podkarpaciu
Re: Noclegi na Podkarpaciu
http://noclegi-podkarpacie.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Fajna wyszukiwarka noclegów w woj. podkarpackim.
Fajna wyszukiwarka noclegów w woj. podkarpackim.
-
monique
Noclegi na Podkarpaciu
Ja jeśli chodzi o ten region polecam pensjonat Regulamin Forum (pkt.6) w Przemyślu. Mają korzystne ceny, zwłaszcza, ze pokoje są bardzo czyste i zadbane, a jedzenie naprawdę smaczne, do tego bajeczna okolica i piękne widoki - warto sprawdzić.
6. Na forum nie wolno:
- umieszczać żadnych reklam i ogłoszeń (również linków SEO)
- globtroterka
- Początkujący
Noclegi na Podkarpaciu
W Rzeszowie warto zajrzeć do "Hotelu Ferdynand" w samym centrum miasta (zaraz obok dowrzec) - mają kilka ofert w różnych cenach...
Noclegi na Podkarpaciu
Zajrzałem i jestem rozczarowany.globtroterka pisze:W Rzeszowie warto zajrzeć do "Hotelu Ferdynand" w samym centrum miasta (zaraz obok dowrzec) - mają kilka ofert w różnych cenach...
Hotel owszem ładny, ale ceny za nocleg z kosmosu (nawet te promocyjne na portalach typowo noclegowych).
-
ewabar
Noclegi na Podkarpaciu
Na podkarpaciu mogę polecić Siedlisko Janczar w Pstrągowej mają wspaniałe zaplecze, dzię,ki któremu każdy znajdzie atrakcje dla siebie. Istnieje również możliwośc jazdy konnej, bo ośrodek posiada włąsną stadninę.