Już trochę gratisowych GB wpadło i jeszcze pewnie wpadnie.

GB do wykorzystania przez miesiąc na terenie kraju.
Przeczytaj opinie osób, które kupiły ten model (sklepy internetowe typu Euro AGD, Media Expert, Media Markt, itp.) i w Google. Na Ceneo też sporo opinii: https://www.ceneo.pl/163448669#tab=reviews_scroll
Nie wiem, czy jest wejście na kartę pamięci. Nowe smartfony nie mają już czegoś takiego. Bez karty sim nie możesz tylko dzwonić i wysyłać smsów, a poza tym dasz radę zrobić wszystko, w tym zdjęcia, albumy ze zdjęciami, korzystanie z Internetu i dzwonienie przez wifi.
Od kilkunastu lat zerkam na sprawdzoną stronę www.mgsm.pl Tam możesz wyczytać wszystko chyba o każdym telefonie. Znajdziesz odpowiedzi na Twoje oraz inne pytania. Możesz porównać równolegle dane z kilku telefonów. Dla przykładu do porównywarki wrzuciłem ten Redmi i mój aktualny.Comen pisze: ↑2 sie 2025, o 15:58Rozważam zakupienie drugiego smartfona w funkcji aparatu fotograficznego. Znalazłem stosunkowo tani Redmi 13 4G 8 (niecałe 500 zł) który ma aparat o doskonałych parametrach rozdzielczości 108 Mpix. Zastanawia mnie czy w jakiś inny sposób model ten nie jest zawodny. Bateria? Szybkość działania?