Byłeś/Byłaś w górach? Pochwal się relacją, zdjęciami, filmem z Twojej wycieczki górskiej, trekkingu.
Regulamin forum
Prosimy o zachowanie następującego schematu w tytule relacji:
Pasmo górskie: dokładny cel wycieczki (data wycieczki)
Przykład:
Beskid Niski: Nieznajowa (15.07.2020)
Sezon krokusowy w tym roku marny z wiadomych powodów. Tym bardziej cieszy taki widok. Dzięki za to małe a niezwykle przyjemne co nieco. Trzeba się spieszyć, żeby się na nie załapać ?
Na weekend mam inne plany. I spodziewam się, że na Rysiance w ten czas może być tłoczno, a nie o to mi chodzi. Pooglądam krokusy na zdjęciach i pojadę je oglądać na żywo w przyszłym roku
Oj, gar, nie traktuj mojej wypowiedzi tak dosłownie
Skoro na Chochołowskiej krokusy utrzymują się do początku maja, to być może na Rysiance też.
Prawdę mówiąc do przedwczoraj nie wiedziałam, że tam rosną krokusy, zazwyczaj chadzam na Rysiankę zimą
Ale zobaczyłam przypadkowo jakieś fotki w necie i chciałam to sprawdzić, stąd ta wycieczka.
Nie biorę tego tak dosłownie
Kolejny weekend po najbliższym to tzw. długi weekend, więc nie spodziewam się żeby było spokojnie. Też mam pewien plan, aby nie pchać się w tłoczne miejsca więc postawię na Beskidy Makowski. A krokusy chyba nie poczekają do 9 - 10 maja
Ale nic to - nacieszyłem się dzięki Twojej wycieczce zdjęciami i mam przynajmniej bardzo dobrą namiastkę fioletowości.
Też mam pewien plan, aby nie pchać się w tłoczne miejsca więc postawię na Beskidy Makowski. A krokusy chyba nie poczekają do 9 - 10 maja
W B.Makowskim też są polany z krokusami. Możesz tam je zobaczyć. Chyba na forum już o tym pisano, podawano lokalizację. Żeby tłoku nie robić tam wokół Ciebie, to nie powtarzam tej info.