Forum "Turystycznie" - najciekawsze forum turystyczne w sieci! Już od prawie 15 lat!

Pizzeria Władysławowo

Pas północny. Ciekawe miejsca.
kabes

Pizzeria Władysławowo

Post autor: kabes » 25 maja 2016, o 12:20

Może i pytanie niecodzienne, ale... będziemy przez 3 dni, taki wydłużony weekend.
Podacie namiary na fajne lokale z jedzeniem? Z założenia bez lokalnych specjałów.
W ubiegłym roku w Łebie trzy starzały i trzy chybione. W jednym przypadku to nawet przeterminowana ryba była, więc chyba mamy dosyć...

umka

Pizzeria Władysławowo

Post autor: umka » 28 maja 2016, o 18:21

Zdarza się, nie tak dawno widziałam nawet raport sanepidu dla lokali w kurortach - masakra.
Sprawdź sieciówki. Najlepiej szukaj po lokalach które znasz ze swojego miasta, bo inaczej można trafić fatalnie.

kabes

Pizzeria Władysławowo

Post autor: kabes » 30 maja 2016, o 08:50

Nie mam ich u siebie, może kiedyś jadłem, ale dawno temu.
Coś jeszcze? Ogólnie to nie sądzę, żeby najlepsze sieciówki miały tam lokale, ale z drugiej strony Władek jest dosyć duży, więc może i opłaca im się prowadzić lokal jeszcze poza sezonem.

umka

Pizzeria Władysławowo

Post autor: umka » 30 maja 2016, o 18:54

Przecież to normalna duża miejscowosć. Możesz poczytać po forach lokalnych, być może działa tam jakaś lokalna knajpka z dobrym jedzeniem. Szkoda czasu żebyście to sami weryfikowali - może jakieś wiarygodne sugestie na necie znajdziecie, ale i tak skończysz na jakiejś porządnej sieciówce.

kabes

Pizzeria Władysławowo

Post autor: kabes » 31 maja 2016, o 08:26

Dzięki, poczytam. Tak z grubsza widzę, że opinie mają dosyć dobre, ale muszę jeszcze popatrzeć.
Też mi się nie chce czytać o nie wiadomo ilu lokalach ;-)

umka

Pizzeria Władysławowo

Post autor: umka » 1 cze 2016, o 20:44

Po prostu znajdź ich pizzerię w swoim mieście, albo gdzieś w okolicy i tam spróbuj jedzenia.
To sieciówka - w każdym lokalu masz raczej te same produkty, to samo menu i te same normy.
Więc raczej nie ma szans, że wwalą ci przeterminowane produkty, bo szef chce oszczędzać...

Awatar użytkownika
eDom
User

Pizzeria Władysławowo

Post autor: eDom » 3 cze 2016, o 06:04

W sieci są różne portale z opiniami. Przeanalizuj wcześniej wszystkie interesujące Cię lokale, by ustrzec się przed tą felerną. Tak jest chyba najbezpieczniej.

ODPOWIEDZ