Postaw mi kawę na buycoffee.to
Forum "Turystycznie" - najciekawsze forum turystyczne w sieci! Już od ponad 15 lat!

Ciekawe połączenia, bilety autokarowe za 1 zł?

Opinie, wskazówki.
Regulamin forum
Polecane miejsca, np. kawiarnie, hotele, itp. dodajemy do danego regionu w dziale "Polska". Zakaz umieszczania linków do komercyjnych stron www (reklam i ogłoszeń)!
Awatar użytkownika
Adler
Administrator

Ciekawe połączenia, bilety autokarowe za 1 zł?

Post autor: Adler »

"PolskiBus" udostępnia 100 000 tysięcy biletów za 1zł+1zł za rezerwację i otwiera nowy kalendarz na okres od 9 stycznia do 2 marca 2014 roku.

Przewoźnik obsługuje już 12 tras. Tym samym dociera do 19 polskich miast: Białegostoku, Bydgoszczy, Częstochowy, Gdańska, Katowic, Kielc, Krakowa, Lublina, Łodzi, Olsztyna, Ostrowca Świętokrzyskiego, Ostródy, Poznania, Radomia, Rzeszowa, Torunia, Warszawy, Wrocławia i Zakopanego. Ponadto obsługuje też 5 europejskich lokalizacji: Berlin, Lotnisko Berlin Schönefeld, Bratysławę, Pragę i Wiedeń.

Jeśli ktoś z Was ma plany na wyjazd w podanym powyżej terminie, to pora rezerwować bilety. ;)
Awatar użytkownika
Comen
Moderator

Re: Bilety autokarowe za 1 zł?

Post autor: Comen »

A w jaki sposób trafić na taką rezerwację za 1 zł?
Nie byłem wszędzie, ale mam to na uwadze
A może coś o Szwecji? http://swevirtual.blogspot.com/
Awatar użytkownika
Yoana
Ekspert

Post autor: Yoana »

Trzeba wcześniej rezerwować. W mojej rodzinie często podróżuje się na trasach międzymiastowych tą linią i z tego co wiem należy z dużym wyprzedzeniem rezerwować sobie miejsce w autobusie. Formularz dostępny jest na stronie internetowej przewoźnika.
"Świat jest wspaniałą książką, z której Ci, co nigdy nie oddalili się od domu, przeczytali tylko jedną stronę."
Jesteśmy również tutaj:
Obrazek
Awatar użytkownika
Adamski
Początkujący

Post autor: Adamski »

Często widzę reklamy tego typu promocji, ale jeszcze nie korzystałem. Ktoś ma jakieś doświadczenia? Bo faktycznie można by się gdzieś wybrać :)
Awatar użytkownika
gar
Ekspert

Post autor: gar »

Może nie za 1 zł, ale osoby mieszkające na Górnym Śląsku i w najbliższej okolicy mają obecnie do dyspozycji bilety na trasie Katowice - Kraków po 4 zł (unibus) i 5 zł (interbus). I nie są to bilety dla kilku osób tylko obecnie obowiązująca taryfa. Wojna cenowa na całego - ciekawe kiedy ktoś zgłosi doniesienie o cenach dumpingowych.
Awatar użytkownika
Adler
Administrator

Bilety autokarowe za 1 zł?