Postaw mi kawę na buycoffee.to
Forum "Turystycznie" - najciekawsze forum turystyczne w sieci! Już od ponad 15 lat!

Bielizna termoaktywna

Wymiana informacji o ubraniach turystycznych, górskich, itp.
Awatar użytkownika
Rozalind
Początkujący

Bielizna termoaktywna

Post autor: Rozalind »

Jednak jest spora różnica pomiędzy reczywistością, a tym co mówi producent. Dzięki jednak za opinię, Dry przemyślę, bo jest dość tania, jeszcze mnie E.Merino interesuje, ale to trzeba przemyśleć, bo koszt spory
Awatar użytkownika
ziuba
Stały bywalec

Bielizna termoaktywna

Post autor: ziuba »

odswiezam temat:), włąsnie wyrzuciłam do kosza bielizne termo z Hi -teca...którą kupiłam...rozeszła mi się na dwie czesci w rekach...teraz szukam cos nowego...bardziej potrzebna mi jest na narty niz na trekking ale za tydzien wybieram sie w Tatry zakonczyc sezon a tam juz wczoraj padał snieg w wyzszych partiach:( a ja nie mam termo...dajcie jakies namiary, moze ktos widział promo?...co byscie polecili Brubeck dry...Brubeck thermo??
Awatar użytkownika
Adler
Administrator

Bielizna termoaktywna

Post autor: Adler »

Jak na narty i użytek głównie w zimie to na pewno Thermo.
polecana do sportów zimowych (narty, snowboard, skitouring, trekking lub wspinaczka górska w warunkach zimowych) lub aktywności w niskich temperaturach.
Dry to bardziej przejściówka na sezon: jesień/zima.

Swego czasu koszulki i spodnie termoaktywne Brubecka widziałem w dobrych cenach w salonach Martes Sport.
Nie wiem jednak, czy nadal są tam w sprzedaży. <mysli>

Z innych, równie dobrych polecam konkurencyjną dla Brubecka markę Spaio.
dida

Bielizna termoaktywna

Post autor: dida »

ostatnio kupowałam bieliznę z Blizzard, okazyjnie trafiłam na nią w sklepie Bikershop jak szukałam nart dla siebie. Dobre ceny mają jak za tak sprawdzone i dobre marki.
Awatar użytkownika
ziuba
Stały bywalec

Bielizna termoaktywna

Post autor: ziuba »

kupiłam ELBRUSA...poki co jestem bardzo zadowolona, sprawdził sie przy ostatnich wyjsciach, teraz czekam jeszcze na sezon narciarski i zobaczymy...za komplet zapłaciłam 120zł w Martesie:) mój mąz kupił sobie równiez i tez poki co mówi ze z Hi - Tec nie ma co porównywac:)