Forum "Turystycznie" - najciekawsze forum turystyczne w sieci! Już od ponad 15 lat!
Buty trekkingowe
Re: Buty trekkingowe
Ostatecznie właśnie kupiłem Merrell'e (MOAB POLAR W/P J41917).
Przymierzyłem NorthFace Flow Chute i te Merrell'ki i zdecydowanie lepiej czułem się w tych drugich. Myślę, że jak na moje zimowe wymagania w zupełności wystarczą.
A "yaretzkowa" zaopatrzyła się właśnie w buty ze sznurówkami w kolorze "fuksji" <lol> i futerkiem u góry <lol> <lol> .
A poważnie: też Merrell'ki Winterlude 6 W/P J48856. Jak zobaczyła te "różowe" sznurówki to miałem pozamiatane - usłyszałem: "Te i żadne inne !" Całe szczęście, że nie weszliśmy wcześniej do Biedronki (z całym szacunkiem), bo jak też mają jakieś buty z różowymi sznurówkami...
Trochę mnie tylko niepokoi, że właśnie przegląda stronki o wyprawach w Himalaje
? <lol>
Przymierzyłem NorthFace Flow Chute i te Merrell'ki i zdecydowanie lepiej czułem się w tych drugich. Myślę, że jak na moje zimowe wymagania w zupełności wystarczą.
A "yaretzkowa" zaopatrzyła się właśnie w buty ze sznurówkami w kolorze "fuksji" <lol> i futerkiem u góry <lol> <lol> .
A poważnie: też Merrell'ki Winterlude 6 W/P J48856. Jak zobaczyła te "różowe" sznurówki to miałem pozamiatane - usłyszałem: "Te i żadne inne !" Całe szczęście, że nie weszliśmy wcześniej do Biedronki (z całym szacunkiem), bo jak też mają jakieś buty z różowymi sznurówkami...
"Nie pytaj, jak to daleko? Zapytaj, co ciekawego możesz zobaczyć po drodze..."
https://picasaweb.google.com/grazynajarek" onclick="window.open(this.href);return false;
https://picasaweb.google.com/grazynajarek" onclick="window.open(this.href);return false;
- creamcheese
- Ekspert
Nie chcę powtarzać plotek ale sklep 8a ma nie najlepszą reputacjęPrzemek pisze:W 8a.pl widziałem je za 319zł.
"Człowiek potyka się nie o góry, a o kretowiska"
Konfucjusz
Konfucjusz
Zamawiałem u nich już kilka razy, nawet oddawałem, bo rozmiar niewłaściwy.creamcheese pisze:Nie chcę powtarzać plotek ale sklep 8a ma nie najlepszą reputację
Wszystko przebiegło bez problemów, na czas.
Bez zarzutu.
Negatywne opinie może od konkurencji.
-
Koala
A co sądzicie o butach marki Bates? Co prawda kupiłem je sobie z myślą o paintballu, ale po dłuższym zastanowieniu wziąłem również w góry, gdy jechałem na weekend. Na wygodę nie narzekam, z przemakaniem również nie ma problemu. Czy ktoś jeszcze korzysta z butów wojskowych w górach?