Forum "Turystycznie" - najciekawsze forum turystyczne w sieci! Już od prawie 15 lat!
Noclegi na Podkarpaciu
Noclegi na Podkarpaciu
W Rzeszowie:
- "Eden" (wlot do miasta od strony Tarnowa, ceny przystępne, parking, internet)
- "Hotel Sportowy" (ceny bardzo przystępne, komfort bardzo przeciętny, blisko do centrum)
- "Eden" (wlot do miasta od strony Tarnowa, ceny przystępne, parking, internet)
- "Hotel Sportowy" (ceny bardzo przystępne, komfort bardzo przeciętny, blisko do centrum)
Re: Noclegi na Podkarpaciu
http://noclegi-podkarpacie.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Fajna wyszukiwarka noclegów w woj. podkarpackim.
Fajna wyszukiwarka noclegów w woj. podkarpackim.
Noclegi na Podkarpaciu
Ja jeśli chodzi o ten region polecam pensjonat Regulamin Forum (pkt.6) w Przemyślu. Mają korzystne ceny, zwłaszcza, ze pokoje są bardzo czyste i zadbane, a jedzenie naprawdę smaczne, do tego bajeczna okolica i piękne widoki - warto sprawdzić.
6. Na forum nie wolno:
- umieszczać żadnych reklam i ogłoszeń (również linków SEO)
-
- User
Noclegi na Podkarpaciu
W Rzeszowie warto zajrzeć do "Hotelu Ferdynand" w samym centrum miasta (zaraz obok dowrzec) - mają kilka ofert w różnych cenach...
Noclegi na Podkarpaciu
Zajrzałem i jestem rozczarowany.globtroterka pisze:W Rzeszowie warto zajrzeć do "Hotelu Ferdynand" w samym centrum miasta (zaraz obok dowrzec) - mają kilka ofert w różnych cenach...
Hotel owszem ładny, ale ceny za nocleg z kosmosu (nawet te promocyjne na portalach typowo noclegowych).
Noclegi na Podkarpaciu
Na podkarpaciu mogę polecić Siedlisko Janczar w Pstrągowej mają wspaniałe zaplecze, dzię,ki któremu każdy znajdzie atrakcje dla siebie. Istnieje również możliwośc jazdy konnej, bo ośrodek posiada włąsną stadninę.
Noclegi na Podkarpaciu
Na Podkarpaciu najlepszy jest ośrodek wczasowy Zielona Polana. Byłem w tych regionach wiele razy, jeżdżę tam od lat co roku i muszę przyznać, że najmilej wspominam pobyt właśnie w tym miejscu. Bardzo miła obsługa, do tego cisza spokój, wygodne pokoje i pyszne jedzenie. Polecam szczególnie jeżeli ktoś organizuje wyjazdy zorganizowane lub jest to wycieczka firmowa. Można skorzystać dodatkowo z dodatkowych atrakcji np. paintball, przelot balonem, jazda konno i masa innych. Naprawdę jest co robić i nie sposób się nudzić.
Noclegi na Podkarpaciu
Na rynku polecam nocleg w hotelu "Pod Ratuszem".
Lokalizacja idealna, cały rynek na talerzu.
Hotel **, ale standard w apartamencie w części hotelowej na przeciw wejścia do Podziemnej Trasy Turystycznej - rzekłbym trzygwiazdkowy. W cenie noclegu śniadanie, które Pani przynosi do pokoju. Byliśmy w szoku.
Jedyna wada - brak parkingu hotelowego. Najbliższy bezpłatny znajduje się ok. 50 m., bezpośrednio za ratuszem, ale tam to trzeba mieć szczęście by znaleźć wolne miejsca. Tym razem udało się.
Reasumując: ocena dobra z plusem.
Lokalizacja idealna, cały rynek na talerzu.
Hotel **, ale standard w apartamencie w części hotelowej na przeciw wejścia do Podziemnej Trasy Turystycznej - rzekłbym trzygwiazdkowy. W cenie noclegu śniadanie, które Pani przynosi do pokoju. Byliśmy w szoku.

Jedyna wada - brak parkingu hotelowego. Najbliższy bezpłatny znajduje się ok. 50 m., bezpośrednio za ratuszem, ale tam to trzeba mieć szczęście by znaleźć wolne miejsca. Tym razem udało się.
Reasumując: ocena dobra z plusem.

Noclegi na Podkarpaciu
Podaj jeszcze przedział cenowy.
Noclegi na Podkarpaciu
Apartament z naprawdę dużą ilością wolnego miejsca, TV, łazienką, kuchnią, łóżkiem małżeńskim + kanapą i fotelami w cenie 190 zł (śniadanie dla 2 os. w cenie). Taniej pokoje w części hotelu przy Matejki - ok. 120 zł. Ale nic więcej o nich nie powiem, bo nie byłem.
Noclegi na Podkarpaciu
Cena jak na warunki i lokalizację do przyjęcia.
Noclegi na Podkarpaciu
Beskid stołowałeś się Czeskiej Hospodzie?
Noclegi na Podkarpaciu
eech gdybym wiedział to by piwko było
Noclegi na Podkarpaciu
Tym razem nie było to możliwe.
Sprawowałem bowiem opiekę nad córką.
Będzie jeszcze okazja. Może kiedyś w Niskim?
Sprawowałem bowiem opiekę nad córką.
Będzie jeszcze okazja. Może kiedyś w Niskim?

Noclegi na Podkarpaciu
trzymam za słowo
- annakowalska
- User
Noclegi na Podkarpaciu
Villa Collis w Olchowcu. W pobliżu jezioro i plaża. Byłam tam w zeszłym roku i ciepło wspominam ten mój kilkudniowy pobyt;miła atmosfera,przyjaźni ludzie i moc atrakcji na miejscu.
Noclegi na Podkarpaciu
Ciekawe, czy równie ciepło wspominasz ceny (nocleg i wyżywienie). Nie lubię „takich” Bieszczadów.annakowalska pisze: ↑5 kwie 2018, o 11:30Villa Collis w Olchowcu. W pobliżu jezioro i plaża. Byłam tam w zeszłym roku i ciepło wspominam ten mój kilkudniowy pobyt;miła atmosfera,przyjaźni ludzie i moc atrakcji na miejscu.
- annakowalska
- User
Noclegi na Podkarpaciu
Twój wybór.Moim zdaniem: co dziennie nie wyjeżdżam,więc od czasu do czasu mogę sobie pozwolić na odrobinę luksusu,tym bardziej jeśli chodzi o typowo wypoczynkowe miejscowości.Wszystko zależy od zasobności portfela.germ@n pisze: ↑5 kwie 2018, o 16:34Ciekawe, czy równie ciepło wspominasz ceny (nocleg i wyżywienie). Nie lubię „takich” Bieszczadów.annakowalska pisze: ↑5 kwie 2018, o 11:30Villa Collis w Olchowcu. W pobliżu jezioro i plaża. Byłam tam w zeszłym roku i ciepło wspominam ten mój kilkudniowy pobyt;miła atmosfera,przyjaźni ludzie i moc atrakcji na miejscu.
- jolanta2000
- User
Noclegi na Podkarpaciu
Widzę, że nie ja jedna jestem zachwycona pobytem w Olchowcu. Byłam tam kilka lat temu, ale to co tam zobaczyłam tak mnie zachwyciło, że pamiętam to tak jakby to było wczoraj. To prawda, że panuje tam przemiła atmosfera i wszyscy są przyjaźnie nastawieni do gości. Wszystkie atrakcje, z których można korzystać są dostępne na miejscu, więc wszystko jest pod ręką. Można robić to, czego dusza tylko zapragnie: basen, siłownia jacuzzi i wiele, wiele innych.
Noclegi na Podkarpaciu
Jak dla mnie jest to reklama szeptana, w uzgodnieniu z "annakowalska".jolanta2000 pisze: ↑10 kwie 2018, o 09:01Widzę, że nie ja jedna jestem zachwycona pobytem w Olchowcu.
Gdy będę mieć 100% pewności, nastąpią blokady kont.
Ponawiam pytanie Comena z innego wątku:
Tylko Olchowiec z willą, czy jeszcze jakieś inne tematy?

Noclegi na Podkarpaciu
Ja zdecydowanie polecam 2 obiekty:
1. Hotel Szelców w Lesku.
2. Hotel Skalny w Polańczyku.
W obu przypadkach bardzo wysoki (według mnie ) poziom obsługi, wyposażenie oraz wyżywienie.
1. Hotel Szelców w Lesku.
2. Hotel Skalny w Polańczyku.
W obu przypadkach bardzo wysoki (według mnie ) poziom obsługi, wyposażenie oraz wyżywienie.
Noclegi na Podkarpaciu
Mogę również polecić OW Solny w Dołżycy k. Cisnej - domki murowane, warunki na prawde w porządku.
Noclegi na Podkarpaciu
W uzupełnieniu informacji dodam, że w Dołżycy spałem 2 lata temu, a w Lesku i Polańczyku w tym roku...... 

Noclegi na Podkarpaciu
W Nowej Dębie w centrum polecam "Hotel Szypowski" przy drodze Rzeszów-Radom.