Może i pytanie niecodzienne, ale... będziemy przez 3 dni, taki wydłużony weekend.
Podacie namiary na fajne lokale z jedzeniem? Z założenia bez lokalnych specjałów.
W ubiegłym roku w Łebie trzy starzały i trzy chybione. W jednym przypadku to nawet przeterminowana ryba była, więc chyba mamy dosyć...
Forum "Turystycznie" - najciekawsze forum turystyczne w sieci! Już od prawie 15 lat!
Pizzeria Władysławowo
Pizzeria Władysławowo
Zdarza się, nie tak dawno widziałam nawet raport sanepidu dla lokali w kurortach - masakra.
Sprawdź sieciówki. Najlepiej szukaj po lokalach które znasz ze swojego miasta, bo inaczej można trafić fatalnie.
Sprawdź sieciówki. Najlepiej szukaj po lokalach które znasz ze swojego miasta, bo inaczej można trafić fatalnie.
Pizzeria Władysławowo
Nie mam ich u siebie, może kiedyś jadłem, ale dawno temu.
Coś jeszcze? Ogólnie to nie sądzę, żeby najlepsze sieciówki miały tam lokale, ale z drugiej strony Władek jest dosyć duży, więc może i opłaca im się prowadzić lokal jeszcze poza sezonem.
Coś jeszcze? Ogólnie to nie sądzę, żeby najlepsze sieciówki miały tam lokale, ale z drugiej strony Władek jest dosyć duży, więc może i opłaca im się prowadzić lokal jeszcze poza sezonem.
Pizzeria Władysławowo
Przecież to normalna duża miejscowosć. Możesz poczytać po forach lokalnych, być może działa tam jakaś lokalna knajpka z dobrym jedzeniem. Szkoda czasu żebyście to sami weryfikowali - może jakieś wiarygodne sugestie na necie znajdziecie, ale i tak skończysz na jakiejś porządnej sieciówce.
Pizzeria Władysławowo
Dzięki, poczytam. Tak z grubsza widzę, że opinie mają dosyć dobre, ale muszę jeszcze popatrzeć.
Też mi się nie chce czytać o nie wiadomo ilu lokalach ;-)
Też mi się nie chce czytać o nie wiadomo ilu lokalach ;-)
Pizzeria Władysławowo
Po prostu znajdź ich pizzerię w swoim mieście, albo gdzieś w okolicy i tam spróbuj jedzenia.
To sieciówka - w każdym lokalu masz raczej te same produkty, to samo menu i te same normy.
Więc raczej nie ma szans, że wwalą ci przeterminowane produkty, bo szef chce oszczędzać...
To sieciówka - w każdym lokalu masz raczej te same produkty, to samo menu i te same normy.
Więc raczej nie ma szans, że wwalą ci przeterminowane produkty, bo szef chce oszczędzać...
Pizzeria Władysławowo
W sieci są różne portale z opiniami. Przeanalizuj wcześniej wszystkie interesujące Cię lokale, by ustrzec się przed tą felerną. Tak jest chyba najbezpieczniej.