Na razie mam dwa na koncie. Nie żebym był jakimś koneserem (bo owe miejsca zdobywałem "przy okazji"), ale w planie są kolejne.
1. Jaworzynka (PL-SK-CZ)
2. Krzemieniec (PL-SK-UA)

Na przedwojenny trójstyk PL, ROM i ZSRR miałem okazję spojrzeć na żywo.tadeks pisze: 26 paź 2017, o 21:12
Przedwojenny trójstyk granic Polski, Rumunii i Ukrainy sowieckiej
https://kresy.pl/wp-content/uploads/201 ... 95x400.jpg
I coś z okolic Gara :
w pobliżu Sosnowca, Mysłowic i Jaworzna, u zbiegu Białej i Czarnej Przemszy stykały się granice Prus (później Cesarstwa Niemiec) oraz byłych terenów Rzeczypospolitej, które po rozbiorach znalazły się pod panowaniem Austrii i Rosji.
Odcinek Sobibór-Włodawa (3h) - ciekawy odcinek kajakiem, po drodze trójstyk granic. Na zwiedzanie obozu koncentracyjnego nie specjalnie mam ochotę. Chełm chętnie, w pozostałych byłem. Pierwsza połowa sierpnia?
Nadal bez ogrodzenia i drutów. Jest tylko pas bronowanej ziemi oraz częste wizyty pograniczników.
Wyszedłeś poza żółte barierki czy jeszcze ich nie było ?Comen pisze: 15 cze 2022, o 20:16 A niecały rok temu byłem pod tym obeliskiem i nawet zrobiłem krok na ziemię rosyjską, chociaż gdzie ona tam się zaczyna to tak do końca nie wiadomo.
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl