Forum "Turystycznie" - najciekawsze forum turystyczne w sieci! Już od ponad 15 lat!
Plany 2021
Regulamin forum
Polecane miejsca, np. kawiarnie, hotele, itp. dodajemy do danego regionu w dziale "Polska". Zakaz umieszczania linków do komercyjnych stron www (reklam i ogłoszeń)!
Polecane miejsca, np. kawiarnie, hotele, itp. dodajemy do danego regionu w dziale "Polska". Zakaz umieszczania linków do komercyjnych stron www (reklam i ogłoszeń)!
Re: Plany 2021
Wszystkie noclegi w Polsce. Trzeba oszczędzać na kosztowny pobyt w Świnoujściu.
- blackgrzywa
- Nowy
W zagranicznych planach na 2021 Malta, ewentualnie Wyspy Kanaryjskie, Sardynia i Sycylia.
Niech żyje optymizm !blackgrzywa pisze: 23 lut 2021, o 15:19 W zagranicznych planach na 2021 Malta, ewentualnie Wyspy Kanaryjskie, Sardynia i Sycylia.
Coraz więcej wyjazdów rodzi się z godziny na godzinę. Dopiero co wróciłem z 3 dni na Podlasiu. Dziś urodziła się koncepcja wyjazdu - jak dla mnie zagranicznego, czyli wypadu na Zagłębie, a dokładniej wybieram się jutro na kilka godzin do Dąbrowy Górniczej (wstępnie w planie centrum, Gołonóg i Pogoria). Resztę Dąbrowy zostawiam na kolejny raz (m. in. Strzemieszyce i Ząbkowice).
gar pisze: 16 mar 2021, o 22:03 Dziś urodziła się koncepcja wyjazdu - jak dla mnie zagranicznego, czyli wypadu na Zagł