Postaw mi kawę na buycoffee.to
Forum "Turystycznie" - najciekawsze forum turystyczne w sieci! Już od ponad 15 lat!

Bon turystyczny

Opinie, wskazówki.
Regulamin forum
Polecane miejsca, np. kawiarnie, hotele, itp. dodajemy do danego regionu w dziale "Polska". Zakaz umieszczania linków do komercyjnych stron www (reklam i ogłoszeń)!
Awatar użytkownika
gar
Ekspert

Re: Bon turystyczny

Post autor: gar »

Trochę dziwna koncepcja. Ja się cieszę, ale osoby bezdzietne lub w wieku gdy dzieci dom opuściły mają prawo być zniesmaczone.
Awatar użytkownika
Comen
Moderator

Post autor: Comen »

Pewnie że to zawsze jakiś tam pieniądz, ale bądźmy szczerzy z koronawirusem ten program ma niewiele wspólnego. Ot szansa na taki jedno-, dwudniowy wyjazd dla dzieciaka do jakiegoś wypasionego parku tematycznego.
Nie byłem wszędzie, ale mam to na uwadze
A może coś o Szwecji? http://swevirtual.blogspot.com/
Awatar użytkownika
Norden
Ekspert

Post autor: Norden »

Single nie są brani pod uwagę przez obecnie "rządzących" jako ich elektorat wyborczy i stąd taka a nie inna decyzja ;)
Awatar użytkownika
petruss1990
Ekspert

Post autor: petruss1990 »

Czyli wyrobnicy, którzy nie są beneficjentami programu, mają czuć tylko satysfakcję z powodu wsparcia programu...
evil
Zaawansowany

Post autor: evil »

petruss1990 pisze: 8 cze 2020, o 07:46 Czyli wyrobnicy, którzy nie są beneficjentami programu, mają czuć tylko satysfakcję z powodu wsparcia programu...
Obrazek :)
Awatar użytkownika
Adler
Administrator

Post autor: Adler »

Dopóki środki nie zostaną przyznane (komukolwiek), dopóty nie ma raczej sensu dywagować, czy coś jest sprawiedliwe, czy nie.