Obrazek sprzed dwóch dni.
Turyści oczekujący na konie, które zwiozą ich do Palenicy.
Komentarze?
źródło: skiturowezakopane.pl

Forum "Turystycznie" - najciekawsze forum turystyczne w sieci! Już od ponad 15 lat!
Pod Morskim Okiem...
Pod Morskim Okiem...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pod Morskim Okiem...
Zmęczeni
Leniwi
Starsi i niepełnosprawni
Z małymi dziećmi
Podpici
Ja bym ten problem rozwiązał jednym zarządzeniem, gdybym miał możliwość takie zarządzenie wydać
Moim zdaniem wystarczyłoby obniżyć ilość osób możliwych do jednorazowego przewiezienia fasiągiem np. do 10,
bo obecnie jest to chyba 12 osób. Ponadto można byłoby podwyższyć opłatę za to przewiezienie i już.
Podwyższenie opłaty by zrekompensowało góralom zmniejszenie ilości pasażerów,
a zmniejszenie ilości pasażerów sprawiłoby, że los koni pociągowych na tej trasie byłby nieco lżejszy.
A za jakiś czas, jeśliby dalej trwały protesty przeciwko fasiągom, można byłoby powyższą operację po prostu powtórzyć.
Leniwi
Starsi i niepełnosprawni
Z małymi dziećmi
Podpici
Ja bym ten problem rozwiązał jednym zarządzeniem, gdybym miał możliwość takie zarządzenie wydać
Moim zdaniem wystarczyłoby obniżyć ilość osób możliwych do jednorazowego przewiezienia fasiągiem np. do 10,
bo obecnie jest to chyba 12 osób. Ponadto można byłoby podwyższyć opłatę za to przewiezienie i już.
Podwyższenie opłaty by zrekompensowało góralom zmniejszenie ilości pasażerów,
a zmniejszenie ilości pasażerów sprawiłoby, że los koni pociągowych na tej trasie byłby nieco lżejszy.
A za jakiś czas, jeśliby dalej trwały protesty przeciwko fasiągom, można byłoby powyższą operację po prostu powtórzyć.
Pod Morskim Okiem...
W adidasachtango pisze:Zmęczeni
Leniwi
Starsi i niepełnosprawni
Z małymi dziećmi
Podpici![]()
W klapkach
Pod Morskim Okiem...
Adidasy na asfalt idealne. Niektórzy je nawet zalecają do chodzenia po takich np. Beskidach!
A klapki
Ewidentnie tylko fasiąg

A klapki
Ewidentnie tylko fasiąg
Pod Morskim Okiem...
Ja bym wprowadził całkowity zakaz przewożenia turystów w ten sposób.tango pisze:Moim zdaniem wystarczyłoby obniżyć ilość osób możliwych do jednorazowego przewiezienia fasiągiem np. do 10,
bo obecnie jest to chyba 12 osób.
Czy ja wiem. <mysli>tango pisze:Adidasy na asfalt idealne.
Polemizowałbym. Co to za jedni?tango pisze:Niektórzy je nawet zalecają do chodzenia po takich np. Beskidach!