na ile nowe technologie (gps, net tel. komórkowa itd) pomagają nam a na ile zubożają.
Może jutro rozpiszę się o dawnych czasach i o tym czy nowoczesność daje nam szansę czy zamyka drogę.

Post autor: creamcheese »
I teraz nie wiem, czy protestować czy nie... <mysli> Bo, z jednej strony, "...młoda fala..., ...dzieci kwarcu..." - kuszące... <skromny> <lol> <lol>creamcheese pisze:duża część młodej fali, dzieci kwarcu, nie potrafi już żyć bez gadżetów...choć jak pamiętacie yaretzky, stary koń, też cierpiał bez gadżetu.
Post autor: Deleted »
Creamcheese, rzeczone "getto" jest wg mnie wyśmienitą atrakcją turystyczną. Przejście przez nie wywołuje dreszcz emocji jak diabli.creamcheese pisze:Posty o Cigelce i osadzie Romów...
. Są bardziej niezależni od innych ludzi, nowoczesnych technologii.creamcheese pisze:Myślę o sprycie i intuicji
. Kiedyś tak myślała większość, teraz niewielu.maior domus pisze:czasem dobrze jest nie wiedzieć, być nieświadomym tego, co nas czeka na szlaku.
maior domus pisze:Dinozaury nie wyginą, choć będą się czuć trochę zagubione ... w tych innych czasach.
Też tak myślę, a poniżej dowód dlaczego dinozaury są tak zahartowane:tadeks pisze:Dinozaury nie wyginą.
Zmieniło się środowisko, zarówno to naturalne, jak i to ludzkie w którym przyszło dinozaurom żyć. Zmienił się świat.
Jednak zahartowani w bojach, w trudnych czasach, poradzili sobie turystycznie, ekonomicznie, patriotycznie, ogólnie życiowo.
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl