Forum "Turystycznie" - najciekawsze forum turystyczne w sieci! Już od ponad 15 lat!
Nocleg w Bieszczadach
Moderator: Comen
Nocleg w Bieszczadach
Jak w tekście. Polecam, zwłaszcza jeśli chodzi o wyżywienie. A wyspać się wyspałem
Nie byłem wszędzie, ale mam to na uwadze
A może coś o Szwecji? http://swevirtual.blogspot.com/
A może coś o Szwecji? http://swevirtual.blogspot.com/
Nocleg w Bieszczadach
Kolejna sprawdzona propozycja noclegu w Bieszczadach:
Dom "Nad Strumieniem" w Smereku.
Pokoje 2 i 3 os. z łazienkami, sala z kominkiem, grill, kuchnia turystyczna, rowery, przy domu potok.
Dobra cena, pomocny gospodarz domu. Darmowe, trochę wolne Wi-fi.
Polecam.
Dom "Nad Strumieniem" w Smereku.
Pokoje 2 i 3 os. z łazienkami, sala z kominkiem, grill, kuchnia turystyczna, rowery, przy domu potok.
Dobra cena, pomocny gospodarz domu. Darmowe, trochę wolne Wi-fi.
Polecam.
- heinrich12
- Doświadczony
Re: Nocleg w Bieszczadach
Jeżeli funkcjonuje to już pod inną nazwą. Albo od tego roku albo nawet już od 2024 (szukałem teraz fotek ale gdzieś je posiałem). Jak dobrze sobie przypominam to w nowej nazwie (pewnie nowy właściciel) jest zawarte część wyrazu ,,geo…….” - i coś tam dalej – nie pamiętam. Pamiętam, że wjechałem na teren tego ośrodka i byłem bardzo zdziwiony – pusto, a to była połowa sierpnia. Parking pusty, z tyłu budynku jakaś wystawka starych lodówek, krzeseł, wersalek itp. Po prawej stronie stoją domki kempingowe przy których stały zaledwie dwa samochody. Pojechałem, wjechałem dalej aż do końca terenu ośrodka (już przy rzece Solinka) a tam nowo wybudowane ogromne szamba – ziemia jeszcze trawą nie porosła. ---- Czy ośrodek teraz funkcjonuje – nie mam zielonego pojęcia. ---- Jeżeli bardzo zależy Tobie na tej informacji to zadzwonię do konkurencji (znajomi) i może czegoś więcej się dowiem. Pozdrawiam.
- heinrich12
- Doświadczony
Nie czekam na odpowiedź – już zadzwoniłem i prawie wszystko wiem. Os. Solinka” został sprzedany, nowa nazwa to ,,Kruszgeo”. Tak jak napisałem wcześniej był tam przeprowadzany gruntowny remont – ,,Czy został ukończony?”, tego kumpel z Bukowca (cztery posesje dalej) nie wie. Pozdrawiam.
Dzięki z wyczerpującą odpowiedź. Byłem tam chyba 4 razy jeszcze za poprzedniej właścicielki. W tym raz robiliśmy tam forumowy zlot w 2013 roku.