Postaw mi kawę na buycoffee.to
Forum "Turystycznie" - najciekawsze forum turystyczne w sieci! Już od ponad 15 lat!

Czasopisma, publikacje...

Bieżące wydarzenia, aktualności.
Awatar użytkownika
ziuba
Stały bywalec

Czasopisma, publikacje...

Post autor: ziuba »

Czasopisma typu VOYAGE ja osobiscie bardzo lubie i zbieram, a programy tematyczne np z Martyna Wojciechowska...można podyskutować:)
"Świat jest jak księga, kto nie podróżuje...czyta jakby tylko jedną stronę"
Awatar użytkownika
Yoana
Ekspert

Post autor: Yoana »

Ja osobiście bardzo lubię reportaże Ryszarda Kapuścińskiego, czasopismo "Obieżyświat", a obecnie zabieram się za publikacje Wojciecha Cejrowskiego.

Szkoda, że mam tak mało czasu wolnego... ;-( jest tyle ciekawych książek turystycznych...

Choć zdecydowanie bardziej wolałabym pojechać i coś zobaczyć, niż tylko czytać o wspaniałych miejscach :-)
"Świat jest wspaniałą książką, z której Ci, co nigdy nie oddalili się od domu, przeczytali tylko jedną stronę."
Jesteśmy również tutaj:
Obrazek
Awatar użytkownika
Yoana
Ekspert

Jeśli ktoś lubi konkursy i zagadki turystyczne...plecam czasopismo "Podróże" w którym to znajdziemy opis wielu ciekawych miejsc, praktyczny poradnik oraz turystyczne nowinki technologiczne ;-) a do tego wszystkiego dużo konkursów w których można wygrać bardzo praktyczne gadżety lub też bilety lotnicze, co z pewnością zainteresuje każdego turystę ;-)
"Świat jest wspaniałą książką, z której Ci, co nigdy nie oddalili się od domu, przeczytali tylko jedną stronę."
Jesteśmy również tutaj:
Obrazek
Awatar użytkownika
ziuba
Stały bywalec

Nigdy jakoś nie sięgałam po to czasopismo, chyba spróbuje kupić...póki co jak juz wyżej pisałam bardzo lubie Voyage z którego wygrałam 2 konkursy:)
"Świat jest jak księga, kto nie podróżuje...czyta jakby tylko jedną stronę"
Awatar użytkownika
Yoana
Ekspert

Zobacz.... warto ;-) i dopowiem jeszcze, iż kącik kulinarny jest nie mniej atrakcyjny, niż inne działy :-)
Jesteśmy również tutaj:
Obrazek
Awatar użytkownika
ziuba
Stały bywalec