Forum "Turystycznie" - najciekawsze forum turystyczne w sieci! Już od ponad 15 lat!
Czasopisma, publikacje...
Czasopisma, publikacje...
Czasopisma typu VOYAGE ja osobiscie bardzo lubie i zbieram, a programy tematyczne np z Martyna Wojciechowska...można podyskutować:)
"Świat jest jak księga, kto nie podróżuje...czyta jakby tylko jedną stronę"
Ja osobiście bardzo lubię reportaże Ryszarda Kapuścińskiego, czasopismo "Obieżyświat", a obecnie zabieram się za publikacje Wojciecha Cejrowskiego.
Szkoda, że mam tak mało czasu wolnego... ;-( jest tyle ciekawych książek turystycznych...
Choć zdecydowanie bardziej wolałabym pojechać i coś zobaczyć, niż tylko czytać o wspaniałych miejscach :-)
Szkoda, że mam tak mało czasu wolnego... ;-( jest tyle ciekawych książek turystycznych...
Choć zdecydowanie bardziej wolałabym pojechać i coś zobaczyć, niż tylko czytać o wspaniałych miejscach :-)
Jeśli ktoś lubi konkursy i zagadki turystyczne...plecam czasopismo "Podróże" w którym to znajdziemy opis wielu ciekawych miejsc, praktyczny poradnik oraz turystyczne nowinki technologiczne ;-) a do tego wszystkiego dużo konkursów w których można wygrać bardzo praktyczne gadżety lub też bilety lotnicze, co z pewnością zainteresuje każdego turystę ;-)