Forum "Turystycznie" - najciekawsze forum turystyczne w sieci! Już od ponad 14 lat!
Pomocy!!! Ośrodek na Podkarpaciu
Hej,
Mam problem z pamięcią. Kilka lat temu byłem na firmowej konferencji w ośrodku, który składał się z kilku domków oplatających nieduże jeziorko, oprócz domków był także wiekszy budynek z pokojami, oraz osobno sala konferencyjna pamiętam że było to na podkarpaciu i droga prowadząca do ośrodka, prowadziła przez las lisciasty....chciałbym tam wrócić ale nie jestem w stanie przypomnieć sobie lokalizacji, bo nie ja prowadziłem....jakies sugestie?
Mam problem z pamięcią. Kilka lat temu byłem na firmowej konferencji w ośrodku, który składał się z kilku domków oplatających nieduże jeziorko, oprócz domków był także wiekszy budynek z pokojami, oraz osobno sala konferencyjna pamiętam że było to na podkarpaciu i droga prowadząca do ośrodka, prowadziła przez las lisciasty....chciałbym tam wrócić ale nie jestem w stanie przypomnieć sobie lokalizacji, bo nie ja prowadziłem....jakies sugestie?
Na pewno jest to ośrodek w ktorym czesto firmy organizują jakies konferencje,
Domki drewniane, duze, w domkach niezalezne pokoje dwuosobowe z łazienkami, conajmniej 4- 6szt, jeziorko wokół którego rozmieszczone są te domki, posiada niewielki pomost, cos na kształt molo(?)
Domki drewniane, duze, w domkach niezalezne pokoje dwuosobowe z łazienkami, conajmniej 4- 6szt, jeziorko wokół którego rozmieszczone są te domki, posiada niewielki pomost, cos na kształt molo(?)
Może to być wszędzie.
Jechaliście przez jakie miasta/miejscowości, w którym kierunku?
Jechaliście przez jakie miasta/miejscowości, w którym kierunku?
Właśnie wiem...to jest najwiekszy problem minelismy Tarnów, Dębicę....i tu ślad się urywa, kompletnie nie pamiętam dlatego pytam o jakies sugestie bo nie jestem w stanie kompletnie tego zlokalizować
....ale na pewno nie dojechalismy do Rzeszowa, gdzies skrecilismy, wtedy jeszcze A4 nie było do Rzeszowa
Postawiłbym na Chotową, ale ta Dębica...
Przez Pilzno bliżej i szybciej.
Przez Pilzno bliżej i szybciej.
Nie, to nie to jeziorko było znacznie mniejsze....duzo mniejsze i te kilka drewnianych domków wokół niego
Gdy sobie przypomnisz kolejne szczegóły, daj znać.
Na tym etapie "poszukiwań" pasuję.
Na tym etapie "poszukiwań" pasuję.
Znalazłem!!!
Nie da rady w ten sposób.
Nie da rady w ten sposób.
Reklama ośrodka drogą okrężną, albo ogródkami. Stary numer- sposób, ale rzadko tu używany.
I ja, "stary forumowy wyga" dałem się nabrać?
Starzeję się.
Starzeję się.