Patrzę na cennik, a tu taki kwiatek: <szok>
Wzrost ceny o 100%

Czy to są jakieś żarty, "błąd w druku", czy zamierzone działanie?
Dodam, że w sezonie zdobycie tam pokoju 2os. graniczy z cudem...
Skąd aż taka podwyżka? <mysli>
Patrzyłem, ale nocleg w piątce byłby idealny, bo planujemy przejście trasy:Norden pisze:A patrzyłeś na Murowaniec?
A kiedy planujesz wyjazd?Przemek pisze:Patrzyłem, ale nocleg w piątce byłby idealny, bo planujemy przejście trasy:Norden pisze:A patrzyłeś na Murowaniec?
Kuźnice-Murowaniec-Przełęcz Krzyżne-Siklawa-Schronisko (dzień 1)
Schronisko-Kozi Wierch-Roztoka (dzień 2)
Dokładnie tak było. Szwagier doświadczył tego na własnej skórze:) A do tego jeszcze w nocy zaczął padać deszcz;p także wrażenia z wycieczki przywiózł niezapomniane:)gar pisze:Nawet na tą glebę trzeba się załapać. W ostatnie wakacje ludzie spali przed schroniskiem na ławach (bo w środku nie było miejsca nigdzie), a kilku załapało się na zdrowotny nocleg w kosówce.
po 1) pościel w schroniskach to raczej nie satyna i 1 sort...;eplus pisze:Wracając do cennika - porządny komplet pościeli kosztuje przynajmniej 50 zł, ja bym sobie zabrał do domu i w każdym sądzie bym wygrał z przeprosinami w ukłonach, bo za pościel zapłaciłem według cennika.
Akurat nie ten "problem" miałem na myśli, ale już mniejsza z tym... <nie>eplus pisze:Edit: no niestety, ale w schronisku to ja jestem "konsumentem", a w UE konsument może być głupim jak but analfabetą, może "nie rozumieć zapisów umowy", może nie wiedzieć, że w nocy na polu jest ciemno i straszno a do następnego schroniska nie jedzie żaden autobus, może nawet myśleć, że Ziemia jest płaska, a druga strona ma za konsumenta myśleć.
Wszystko zależy od schroniska. Ostatnio na Boraczej za nocleg płaciłem 17 zł, a na Błatniej 20 zł - więc są jeszcze schroniska w których jest tanio lub bardzo tanio.Stasiala pisze:Gdzie te czasy że w schronisku było taniej, a potem się dziwią, że ludzi mało a wycieczki szkolne to jak na lekarstwo :> .