Widzieliście już w tv nowy spot promujący Wielkopolskę? Aż chce się na urlop jechać, szczególnie mnie to jezioro dzisiaj przekonuje ;-)
Do odnalezienia na YT pod hasłem Wielkopolska Travel, polecam dłuższą wersję.

Forum "Turystycznie" - najciekawsze forum turystyczne w sieci! Już od ponad 15 lat!
Spot promujący Wielkopolskę
Re: Spot promujący Wielkopolskę
Dzięki za wpis.
Filmik promocyjny rzeczywiście robi wrażenie. <okok>
Dla zainteresowanych:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MVZ6tmhB0Z0[/youtube]
Filmik promocyjny rzeczywiście robi wrażenie. <okok>
Dla zainteresowanych:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MVZ6tmhB0Z0[/youtube]
Odpowiadając w stylu Mai Sablewskiej:
"nie kupuję tego;zdecydowanie bardziej wolę promujący Dolny Śląsk <tak>
"nie kupuję tego;zdecydowanie bardziej wolę promujący Dolny Śląsk <tak>
W sumie to Dolny Śląsk i Wielkopolska to dwa zupełnie różne regiony. Co innego można robić na Dolnym Śląsku - zabytek na każdym rogu, a co innego w Wielkopolsce - mega dużo opcji aktywnego spędzania czasu plus bardzo stara historia, dla fanó zwiedzania.
Oba spoty mi się podobają, każdy ma w sobie coś :-)
Oba spoty mi się podobają, każdy ma w sobie coś :-)
"Natura kusi swoją tajemnicą"? Łąka, drzewka i koniki nie wyglądały jak żywcem wyjęte ze średniowiecznych fabuł bretońskich.
"Wielka historia i wielka przygoda stanowią obietnicę niezapomnianych wrażeń"? A to rzeczywiście oryginalne. Na ogół wielka historia i wielka przygoda wiążą się z Baudelaire'owską nudą i spleenem.
Rekapitulując, wolałbym, by narrator filmu milczał zamiast opowiadać farmazonki, w które wierzą już tylko pracownicy międzynarodowych korporac
"Wielka historia i wielka przygoda stanowią obietnicę niezapomnianych wrażeń"? A to rzeczywiście oryginalne. Na ogół wielka historia i wielka przygoda wiążą się z Baudelaire'owską nudą i spleenem.
Rekapitulując, wolałbym, by narrator filmu milczał zamiast opowiadać farmazonki, w które wierzą już tylko pracownicy międzynarodowych korporac