Postaw mi kawę na buycoffee.to
Forum "Turystycznie" - najciekawsze forum turystyczne w sieci! Już od ponad 15 lat!

Kotlina Kłodzka - nocleg

Hotele, hostele, pensjonaty, miejsca noclegowe - adresy/opinie.
Regulamin forum
Ogłoszenia komercyjne/reklamy - odpłatne.
Kontakt: adminturystycznie@icloud.com
birra

Kotlina Kłodzka - nocleg

Post autor: birra »

No właśnie. Wybieram się w tym roku do Kotliny Kłodzkiej i atrakcje mam już obcykane, ale jak zawsze mam problem z noclegiem. Może jesteście w stanie polecić coś sprawdzonego/w miarę taniego jak na 4 osobową rodzinę ?
Awatar użytkownika
Adler
Administrator

Re: Kotlina Kłodzka - nocleg

Post autor: Adler »

Która miejscowość (region) wchodzi w grę?

Z mojego doświadczenia dodam, że w Kudowej i Miedzygórzu znajdziesz mnóstwo prywatnych kwater, względnie pensjonatów, oferujących relatywnie tanie noclegi dla całej rodziny (standard jak najbardziej w porządku).
birra

Post autor: birra »

Myślę właśnie nad noclegami w Kudowie, Szczytnej, Polanicy lub Kłodzku tak bym miał w miarę blisko w każdy rejon kotliny. Oczywiście nie muszą to być te miejscowości, byle było gdzieś w najbliższej okolicy.
Awatar użytkownika
Yoana
Ekspert

Post autor: Yoana »

birra pisze:Myślę właśnie nad noclegami w Kudowie
Mogę polecić Ci kwatery prywatne przy ul. Leśnej właśnie w Kudowej. Ceny i jakość całkiem przystępne. Jest też dużo obiektów z aneksem kuchennym, co w przypadku licznej rodziny jest atutem. :-)
"Świat jest wspaniałą książką, z której Ci, co nigdy nie oddalili się od domu, przeczytali tylko jedną stronę."
Jesteśmy również tutaj:
Obrazek
Awatar użytkownika
betinka
Początkujący

Post autor: betinka »

Ja także polecam Kudową. Mieszkaliśmy w prywatnych kwaterach prz ul.Leśnej. Duży pokój, aneks kuchenny, łazienka. Osobne wejście od strony ogrodu, na miesjcu grill. Byliśmy z trójką dzieci. Dokładne namiary mogę przesłać wieczorkiem.
Awatar użytkownika
betinka
Początkujący

Post autor: betinka »

http://www.kudowazdroj.com.pl/noclegi/lista/4655/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nawet już znalazłam to miejsce. Mam nadzieję, że się przyda....