Forum "Turystycznie" - najciekawsze forum turystyczne w sieci! Już od prawie 15 lat!
Pozdrowienia z podróży!
Pozdrowienia z podróży!
A dziękuję za pozdrowienia
. Jak jak zwykle rozglądałam się, żeby turyści nie utknęli na kramach :P.

Pozdrowienia z podróży!
Jesienne i kolorowe pozdrowienia z okolic Krosna !
-
- User
Pozdrowienia z podróży!
Pozdrowienia ze śnieżnej Przechyby! Za chwilę jeszcze skok na Radziejową. Widoków dzisiaj nie ma ale i tak jest fajnie!
Pozdrowienia z podróży!
Pozdrowiena z Nowego Żmigrodu.
Kto nie był w tutejszym muzeum, to polecam, a za muzeami nie przepadam.
Pozdrowienia z podróży!
Jakieś konkrety poproszę.tadeks pisze:Pozdrowiena z Nowego Żmigrodu.
Pozdrowienia z podróży!
Muzeum otwarte w tym roku na skręcie z rynku na Duklę. Prowadzone przez pasjonatów NŻ: Towarzystwo Miłośników Nowego Żmigrodu.gar pisze: Jakieś konkrety poproszę.
http://www.tmnz.pl
Poczytaj też w necie o tym muzeum.
A na wyjazdach rzadko piszę z komórki, więc dziada nie gnębcie. Jak mnie szlak nie trafi, to będę BN do 20 XI, czyli 11dni.
Pozdrowienia z podróży!
Już Cię nie lubiętadeks pisze:Jak mnie szlak nie trafi, to będę BN do 20 XI, czyli 11dni.

Pozdrowienia z podróży!
Pozdrowienia ze Zdyni. Dzisiaj zrobiliśmy kilkugodzinną trasę po słowackiej stronie Beskidu Niskiego.
Pozdrowienia z podróży!
Pozdrowienia ze stolicy Śląska, czyli Wrocławia. Jarmark już funkcjonuje ...
Pozdrowienia z podróży!
Pozdrowienia z zaśnieżonej Łabowskiej przesyła Norden (wiadomość sms z wczoraj).
Przekazuję.
Przekazuję.
Pozdrowienia z podróży!
Norden, czyli dzisiejszy solenizant. Góry to dobre miejsce do świętowania.
Pozdrowienia z podróży!
Dziękujemy.Beskid pisze:Pozdrowienia z zaśnieżonej Łabowskiej przesyła Norden (wiadomość sms z wczoraj).
Przekazuję.

Pozdrowienia z podróży!
Testowałem wczoraj i dzisiaj nowe buty, nic nie obtarło, trzymają super, wcześniej nie miałem pojęcia, że można mieć taką kontrolę nad nartami...
Efekty uboczne - złamana narta (dzisiaj), złamany kijek (wczoraj) i urwana foka
Efekty uboczne - złamana narta (dzisiaj), złamany kijek (wczoraj) i urwana foka

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pozdrowienia z podróży!
Jakieś straty muszą być 
Pogoda świetna - dziś dostałem wiadomość z Wielkiej Raczy, że rankiem było bajkowo ...

Pogoda świetna - dziś dostałem wiadomość z Wielkiej Raczy, że rankiem było bajkowo ...
Pozdrowienia z podróży!
Pozdrowienia z Roztocza.
Dwa noclegi miałem w Sochach koło Zwierzyńca, dziś w Horyńcu, kolejny będzie w Zamościu. Poza Zamościem nie znałem tego regionu. Jestem pozytywnie zaskoczony.
Dwa noclegi miałem w Sochach koło Zwierzyńca, dziś w Horyńcu, kolejny będzie w Zamościu. Poza Zamościem nie znałem tego regionu. Jestem pozytywnie zaskoczony.
Pozdrowienia z podróży!
Ładne miejsca - a w tym terminie turystów zbyt wielu nie uświadczysz.
Pozdrowienia z podróży!
Pozdrowienia z Portugalii.
Temperatura po zapadnieciu ciemnosci 19 C, w ciagu dnia sporo powyzej 20 w sloncu nawet nie chce wiedziec dokladnie ile, ale sie poce. Mandarynki na drzewach w Coimbrze. Widoki, zabytki, zarelko, ludzie, porto, giginhja. Czego chciec wiecej ...
Temperatura po zapadnieciu ciemnosci 19 C, w ciagu dnia sporo powyzej 20 w sloncu nawet nie chce wiedziec dokladnie ile, ale sie poce. Mandarynki na drzewach w Coimbrze. Widoki, zabytki, zarelko, ludzie, porto, giginhja. Czego chciec wiecej ...
Pozdrowienia z podróży!
I jak wrażenia?
Nie byłem wszędzie, ale mam to na uwadze
A może coś o Szwecji? http://swevirtual.blogspot.com/
A może coś o Szwecji? http://swevirtual.blogspot.com/
Pozdrowienia z podróży!
Słabe.
Ale też nie widziałem całego miasta.
Miasto przypomina mi Mielec.
Ale też nie widziałem całego miasta.
Miasto przypomina mi Mielec.
Pozdrowienia z podróży!
Przysyłam pozdrowienia z zaśnieżonych Karkonoszy oraz Izerskch. Po świeżym śniegu, po obu stronach granicy nawet przyjemnie kilka dni chodziło się.