Rozwinięcie pomysłu Comena;w ankiecie wybrałem 30-ści (bo to było maksimum) ciekawych i pięknych miejsc w Polsce.
Co się będzie cieszyło Waszym powodzeniem?
Głos można oddać tylko na jedno miejsce.
Kolejność;regionalizacja-czysto przypadkowe.
Forum "Turystycznie" - najciekawsze forum turystyczne w sieci! Już od prawie 15 lat!
Pięć Cudów Polski.
Re: Pięć Cudów Polski.
...Ja byłem rozdarty między co najmniej 3 miejscami;ale...musiałem uczciwie odpowiedzieć które jest najbliższe mojemu sercu..
Ja bym wskazał na sześć, z czego jednego miejsca tu nie ma w ogóle, wybrałem pięć, a z tego jedno, wzorem innych, najbliższe.
A dlaczego pięć, skoro cudów jest zwykle siedem?
A dlaczego pięć, skoro cudów jest zwykle siedem?
Bo właśnie zawsze jest siedem;no czasem osiem;to dlatego pięć.A dlaczego nie 6?-może to głupio zabrzmi;ale szóstkę uważam za cyfrę szatańską.
Co zaś do wyboru jednego--jak masz dwie albo trzy możliwości-wybierasz miejsca sobie najbliższe-jak masz tylko JEDNĄ opcję-płaczesz i klikasz na to co najbardziej lubisz. Ja; nie ukrywam-ze łzami w oczach zdradziłem Śnieżkę;na rzecz Samotni;chociaż klikając to miałem przed oczami Tarnicę...
Co zaś do wyboru jednego--jak masz dwie albo trzy możliwości-wybierasz miejsca sobie najbliższe-jak masz tylko JEDNĄ opcję-płaczesz i klikasz na to co najbardziej lubisz. Ja; nie ukrywam-ze łzami w oczach zdradziłem Śnieżkę;na rzecz Samotni;chociaż klikając to miałem przed oczami Tarnicę...
Niestety, będąc nie zalogowanym można przed oddaniem głosu widzieć aktualne wyniki.
Nie powinno być takiej możliwości w ankietach - powinien tylko się pojawić wynik po terminie zakończenia ankiety.
Poza tym w trakcie jej trwania nie powinniśmy zdradzać swoich głosów - wybrałem, ujawnię po końcowych wynikach.
Nie powinno być takiej możliwości w ankietach - powinien tylko się pojawić wynik po terminie zakończenia ankiety.
Poza tym w trakcie jej trwania nie powinniśmy zdradzać swoich głosów - wybrałem, ujawnię po końcowych wynikach.
Z pierwszym masz rację-ale na to technicznie nie miałem wpływu;
Co do drugiego-też masz rację;ale uwzględniając moje opętanie Karkonoszami nikt by mi nie uwierzył w np. Kraków
.
Co do drugiego-też masz rację;ale uwzględniając moje opętanie Karkonoszami nikt by mi nie uwierzył w np. Kraków

No coż zrobić. Taka ot przypadłość skryptu phpBB3.sibi pisze:Niestety, będąc nie zalogowanym można przed oddaniem głosu widzieć aktualne wyniki.
Nie powinno być takiej możliwości w ankietach
Wszystkim nie dogodzimy.
Głosujemy!