Tym razem (tutaj nowość!) scalam tę kwestię w jednym temacie.
Prośba o podanie celu (kraj/zagranica) oraz przybliżonej daty wyjazdu (np. miesiąc lub pora roku).
Kto zaczyna?

Myślę, że jeżeli będę w tym terminie w okolicach Sandomierza, to możemy się spotkać :-)yaretzky pisze:Baaaardzo wstępne plany:
sierpień:
Góry Świętokrzyskie - Sandomierz - Kazimierz Dolny
Bardzo chętnieYoana pisze:jeżeli będę w tym terminie w okolicach Sandomierza, to możemy się spotkać :-)
Mazury sobie odpuszczam, ale jeśli w pracy wszystko wypali to jest szansa na nieodległe służbowe Podlasie.yaretzky pisze: Ale "rozrzut" niezły...Dorzuć jeszcze coś z rejonu Mazury i masz "Koronę (nie tylko gór) Polski" w kieszeni... <lol>
Zawód zawodem - sporo po Polsce (i Europie jeżdżę), ale do prywatnych wyjazdów wcale nie trzeba trafić kumulacji w lotku. Żeby nie było - stopem jeżdżę bardzo rzadko. Jak się dobrze pokombinuje to wiele wyjazdów można obrócić za niewielkie pieniądze (wg mojego uznania, bo dla jednego to grosze, dla mnie stosunkowo niewielkie pieniądze, a dla kogoś może to być majątek). Ten Beskid Mały sprzed kilku dni zamknął się w niecałych 40 zł. Żywiecki 2-dniowy planowany na końcówkę stycznia na 2 osoby (ja + syn) mam nadzieję że wyjdzie w granicach 150 - 200 zł.yaretzky pisze:![]()
Albo trafiłeś kumulację w lotku albo jesteś z zawodu "zwiedzaczem" Polski...
Podaj proszę namiary do tego ośrodka (strona www).yaretzky pisze:w lipcu (14 - 20.07.2014) mamy już zarezerwowane noclegi w Ośrodku Straży Granicznej (Palenica Białczańska)
Kod: Zaznacz cały
http://www.lysa.nszzfsg.org/