Jakieś wieści są ?
Forum "Turystycznie" - najciekawsze forum turystyczne w sieci! Już od prawie 15 lat!
Plany wyjazdów krajowych i zagranicznych w 2017r.
Regulamin forum
Polecane miejsca, np. kawiarnie, hotele, itp. dodajemy do danego regionu w dziale "Polska". Zakaz umieszczania linków do komercyjnych stron www (reklam i ogłoszeń)!
Polecane miejsca, np. kawiarnie, hotele, itp. dodajemy do danego regionu w dziale "Polska". Zakaz umieszczania linków do komercyjnych stron www (reklam i ogłoszeń)!
hej hej, trochę mi sie skomplikował wyjazd ;/ . Ruszam, ale dopiero 20 marca ;/. Póki co jeszcze nie wiem, ile czasu będę mieć. Na razie w planie Kraków, Katowice, Wrocław i pewnie od razu Poznań. Więc pewnie nici z piwka ;/
Katowice blisko, 20 marca przylatuję z Porto - coś się da zorganizować w razie potrzeby 

Nowe plany na horyzoncie:
w czerwcu - Beskid Śląski (Wisła, Szczyrk)
w lipcu - Wrocław, Świdnica
w sierpniu - Sudety Wschodnie (Międzygórze), Zamek w Mosznej
w czerwcu - Beskid Śląski (Wisła, Szczyrk)
w lipcu - Wrocław, Świdnica
w sierpniu - Sudety Wschodnie (Międzygórze), Zamek w Mosznej
Plan na 2017 mam już zrealizowany z drobną nadwyżką. Jeśli jeszcze coś się uda to będę bardzo szczęśliwy (a szanse są - wszak do końca roku sporo czasu jeszcze zostało).
We wrześniu tydzień w niemieckiej Turyngii. Na przełomie września i października Kremenaros (z Rawkami do Ustrzyk). W listopadzie Beskid Niski. Jeszcze dużo może się wydarzyć w tym roku.
Ptaszki, i nie tylko, ćwierkają, że Spotkanie M BN w tym roku odbędzie się prawdopodobnie w Hucie Polańskiej w przedostatni lub ostatni weekend listopadowy.
Nie wiem czy będę. Zależne to jest od terminu.
Ja też nie wiem, czy będę. W moim przypadku decydująca będzie trasa sobotniej wycieczki.
Bardzo chciałabym się przyłączyć do tej wycieczki, ale dzień wcześniej prawdopodobnie będę na spotkaniu służbowym w Łodzi. Zobaczymy.

Miejscówka świetna. Powinno wyjść kolejne ciekawe spotkanie. Przekonamy się (zapewne już niedługo) jaki termin wybierze Bartek z ekipą.
Czy on jeszcze pamięta, że prowadzi tamten projekt?
To dobre pytanie. Pojedź i się go zapytaj 

Nie planuję. Mam teraz parę innych, ważniejszych spraw na głowie.
Koniec roku się zbliża, ale kilka fajnych planów (oprócz wcześniej zaplanowanych Gór Stołowych) na końcówkę tego roku się rodzi:
- Gorce w ostatnie dni października
- krótka Styria na początku listopada
- Beskid Niski (szanse rosną)
- Gorce w ostatnie dni października
- krótka Styria na początku listopada
- Beskid Niski (szanse rosną)
W sprawach służbowych jadę na dwa dni do Kielc. Dawno nie byłam.