Forum "Turystycznie" - najciekawsze forum turystyczne w sieci! Już od ponad 14 lat!
Sylwester - dokąd jechać?
Regulamin forum
Polecane miejsca, np. kawiarnie, hotele, itp. dodajemy do danego regionu w dziale "Polska". Zakaz umieszczania linków do komercyjnych stron www (reklam i ogłoszeń)!
Polecane miejsca, np. kawiarnie, hotele, itp. dodajemy do danego regionu w dziale "Polska". Zakaz umieszczania linków do komercyjnych stron www (reklam i ogłoszeń)!
Gdzie zaplanowaliście tegorocznego Sylwestra?
Być może ktoś z Was ma w planach jakiś ciekawy wyjazd? ;-)
Jeśli chodzi o mnie, w tym roku lokalnie, w gronie znajomych. :-)
Być może ktoś z Was ma w planach jakiś ciekawy wyjazd? ;-)
Jeśli chodzi o mnie, w tym roku lokalnie, w gronie znajomych. :-)
Ja się cicho pochwalę.... Bo to jeszcze nic pewnego, że być może tegorocznego Sylwestra spędzę w szerokim gronie w Zakopanem. Mam również obiecaną lekcję gry na snowboardzie ;-)
.....Lubię wracać tam, gdzie byłam już.......)
- KobietawGórach
- User
A ja wybieram się na Sylwestra do Witowa. Razem ze znajomymi przebieramy się za niedźwiedzie i bawimy się do rana na Gubałówce =)
Już mi się to podoba. :-DKobietawGórach pisze:Razem ze znajomymi przebieramy się za niedźwiedzie...
Ja natomiast wybieram się na bal sylwestrowy do Krynicy Zdroju:))do okolicznej karczmy:)
"Świat jest jak księga, kto nie podróżuje...czyta jakby tylko jedną stronę"
Ooo już o Sylwestrze myślicie? ;D Dla mnie jeszcze za wcześnie..
Toż do Sylwestra jeszcze daleko...na dzień dzisiejszy planów brak.
Ja pewnie jak w ubiegłym roku...lokalnie ;-) jest jeszcze czas na planowanie...
Za żadne skarby swiata nie pojadę do Zakopanego.
Pewnie mi się dostanie, ale nie znoszę tego miasta.
Pewnie mi się dostanie, ale nie znoszę tego miasta.
ja też chcę się cicho pochwalic;)
wybieram się na narty i snowboard i na bal sylwestrowy do Austrii ... :)))) eh te piękne klimaty :)
oczywiscie z biurem podróży nie samemu, bo sama chyba bym sie tak dobrze w atrakcje nie zaopatrzyła jak oni;))
wybieram się na narty i snowboard i na bal sylwestrowy do Austrii ... :)))) eh te piękne klimaty :)
oczywiscie z biurem podróży nie samemu, bo sama chyba bym sie tak dobrze w atrakcje nie zaopatrzyła jak oni;))
A konkretnie, która miejscowość, jaki Land?kejti89 pisze:wybieram się na narty i snowboard i na bal sylwestrowy do Austrii ...
Co konkretnie masz na myśli?kejti89 pisze: bo sama chyba bym sie tak dobrze w atrakcje nie zaopatrzyła jak oni;))
Jakie usługi?
ja już po raz drugi wybieram się do Cisnej na domki :) no i oczywiście obowiązkowa wizyta w Siekierezadzie na koncercie :)
Villach :)
mają dużo atrakcji
i dużo rzeczy w cenie: bal sylwestrowy, wyżywienie, stoki, szkolenia
no i jedzie duzo osób, jest napisane że koło 250 i to większość studenci :)))
więc będzie zabawa coś czujęę!!
mają dużo atrakcji
i dużo rzeczy w cenie: bal sylwestrowy, wyżywienie, stoki, szkolenia
no i jedzie duzo osób, jest napisane że koło 250 i to większość studenci :)))
więc będzie zabawa coś czujęę!!
Temat powraca jak bumerang.
A zatem ponawiam pytanie...
Dokąd, z kim, na ile dni, co w planie? <mysli>
A zatem ponawiam pytanie...
Dokąd, z kim, na ile dni, co w planie? <mysli>
OK...admin pisze:Dokąd
OK...admin pisze:na ile dni
OK...admin pisze: co w planie?
??? Yoana, i co Ty na to...admin pisze:z kim
"Nie pytaj, jak to daleko? Zapytaj, co ciekawego możesz zobaczyć po drodze..."
https://picasaweb.google.com/grazynajarek" onclick="window.open(this.href);return false;
https://picasaweb.google.com/grazynajarek" onclick="window.open(this.href);return false;
- creamcheese
- User
aleś adminie podpadł...
mus teraz zmienić myślenie i słownictwo...i po co ci to było <lol>
mus teraz zmienić myślenie i słownictwo...i po co ci to było <lol>
"Człowiek potyka się nie o góry, a o kretowiska"
Konfucjusz
Konfucjusz
Poczytajcie no trochę ten temat od początku, czyli wpisy z 2011r.
Pytanie jest konkretne i o konkretne odpowiedzi poproszę. <tak>
Z kim?
A no: z rodziną, przyjaciółmi, samotnie, itd. (niepotrzebne skreślić).
To nie jest trudne pytanie.
Trudniejsze wydaje się być: "dokąd", biorąc pod uwagę zmienne warunki atmosferyczne w tym okresie. <mysli>
Creamcheese w kwestii polarów też żeś podpadł. ;p
Pytanie jest konkretne i o konkretne odpowiedzi poproszę. <tak>
Z kim?
A no: z rodziną, przyjaciółmi, samotnie, itd. (niepotrzebne skreślić).
To nie jest trudne pytanie.
Trudniejsze wydaje się być: "dokąd", biorąc pod uwagę zmienne warunki atmosferyczne w tym okresie. <mysli>
Creamcheese w kwestii polarów też żeś podpadł. ;p
Pytanie gdzie jest z rzędu takich kto na Sylwestra preferuje fajerwerki a kto woli ciemne niebo?
Nie byłem wszędzie, ale mam to na uwadze
A może coś o Szwecji? http://swevirtual.blogspot.com/
A może coś o Szwecji? http://swevirtual.blogspot.com/
OK, no to poważnie... <tak>
Kiedyś i owszem zdarzało się gdzieś, w większym gronie znajomych - przyjaciół... Od czasu jednak kiedy w domu pojawił się czworonożny członek rodziny (jamniczka Daisy), która wyjątkowo "źle" reagowała na wszelkiego rodzaju fajerwerki, petardy itp. atrakcje sylwestrowej nocy (panicznie się tego bała i miałem wrażenie, że na godzinę przed wystrzałem już go wyczuwała a na pół godziny przed dostanie zawału... i żadne "znieczulacze" nie pomagały...) zaczęliśmy ten "drażliwy" czas spędzać w domu (ale nie było nam żal... <tak> ). Daisy nie ma z nami już od ładnych paru lat ale zwyczaj pozostał, tzn. w "Sylwka" jesteśmy zawsze w domu, rodzinnie... Ma to dodatkowe plusy - "szampański" toast możemy spełnić zarówno o północy, jak i o 2 w nocy albo np. o 22..., jak wygodniej... <lol>
Chociaż, nie zaprzeczam, czasami kusi nas jakiś "Sylwester" np. w schronisku, wysoko w zaśnieżonych górach... <tak>
Od wielu lat "Sylwestra" spędzamy w domu...admin pisze:Dokąd, z kim, na ile dni, co w planie? <mysli>
Kiedyś i owszem zdarzało się gdzieś, w większym gronie znajomych - przyjaciół... Od czasu jednak kiedy w domu pojawił się czworonożny członek rodziny (jamniczka Daisy), która wyjątkowo "źle" reagowała na wszelkiego rodzaju fajerwerki, petardy itp. atrakcje sylwestrowej nocy (panicznie się tego bała i miałem wrażenie, że na godzinę przed wystrzałem już go wyczuwała a na pół godziny przed dostanie zawału... i żadne "znieczulacze" nie pomagały...) zaczęliśmy ten "drażliwy" czas spędzać w domu (ale nie było nam żal... <tak> ). Daisy nie ma z nami już od ładnych paru lat ale zwyczaj pozostał, tzn. w "Sylwka" jesteśmy zawsze w domu, rodzinnie... Ma to dodatkowe plusy - "szampański" toast możemy spełnić zarówno o północy, jak i o 2 w nocy albo np. o 22..., jak wygodniej... <lol>
Chociaż, nie zaprzeczam, czasami kusi nas jakiś "Sylwester" np. w schronisku, wysoko w zaśnieżonych górach... <tak>
"Nie pytaj, jak to daleko? Zapytaj, co ciekawego możesz zobaczyć po drodze..."
Co do Sylwestra to trzeba już chyba rezerwować miejsca, bo w grudniu to już może być cięzko...
A póki co zostaje w domu...
A póki co zostaje w domu...
-
- User
Re: Sylwester - dokąd jechać?
Ja byłam na Sylwestrze rok temu w Val di Sole we Włoszech. W tym roku mam zamiar to powtórzyć, najlepszy Sylwester ever!