Ja zastanawiałam się nad mrocznym klimatem wampirów czyli Sylwestrze w podziemiach miasta Draculi. Podziemia, kostiumy, krew, wampirze kły, taki niecodzienny bal sylwestrowy wpadł mi w oko w turystycznie-forum.pl. Tworzenie strojów to już pewnie niezła zabawa. Niestety mój ukochany woli tradycyjniejszą formę zabawy czyli domówkę lub tradycyjny bal
Forum "Turystycznie" - najciekawsze forum turystyczne w sieci! Już od ponad 15 lat!
Sylwester 2015
Moderator: Adler
Regulamin forum
Polecane miejsca, np. kawiarnie, hotele, itp. dodajemy do danego regionu w dziale "Polska". Zakaz umieszczania linków do komercyjnych stron www (reklam i ogłoszeń)!
Polecane miejsca, np. kawiarnie, hotele, itp. dodajemy do danego regionu w dziale "Polska". Zakaz umieszczania linków do komercyjnych stron www (reklam i ogłoszeń)!
Sylwester 2015
Jak zamierzacie spędzić tegorocznego Sylwestra? Podzielcie się swoimi pomysłami.
Ja zastanawiałam się nad mrocznym klimatem wampirów czyli Sylwestrze w podziemiach miasta Draculi. Podziemia, kostiumy, krew, wampirze kły, taki niecodzienny bal sylwestrowy wpadł mi w oko w turystycznie-forum.pl. Tworzenie strojów to już pewnie niezła zabawa. Niestety mój ukochany woli tradycyjniejszą formę zabawy czyli domówkę lub tradycyjny bal
Sylwester 2015
Każdy powód wyjazdu do Rumunii jest dobry.
Sylwester 2015
Kilka wskazówek znajdziesz tutaj:
-> Sylwester-dokąd jechać?
-> Gdzie spędzisz tegorocznego Sylwestra?
![:] :]](./images/smilies/kwadr.gif)
-> Sylwester-dokąd jechać?
-> Gdzie spędzisz tegorocznego Sylwestra?
W tym roku ze względów rodzinnych w domu, bez wyjazdów.Azamag pisze:Jak zamierzacie spędzić tegorocznego Sylwestra?
Sylwester 2015
Jako zagorzały domator spędzę go w gronie rodzinnym. Naimprezowałem się w życiu i już mi się nie chce. Niestety małżonka nie będzie zadowolona, ale jeszcze się taki nie narodził...
Sylwester 2015
To dokładnie, jak u mnie!!!Gniewko pisze:Jako zagorzały domator spędzę go w gronie rodzinnym. Naimprezowałem się w życiu i już mi się nie chce. Niestety małżonka nie będzie zadowolona, ale jeszcze się taki nie narodził...
Sylwester 2015
U mnie tradycyjnie koncepcja wykluje się w grudniu i jak znam życie będzie to raczej jego druga połowa.
- petruss1990
- Ekspert
Sylwester 2015
Ja spędzę w jednym z wyżej położonych budynków Lublina.... Dyżur
Sylwester 2015
Tak to już jest, że niektórych wzywają obowiązki. O północy w tym roku zobowiązuję się do wzniesienia toastu o północy właśnie za takich ludzi - Petruss1990 spokojnego dyżuru.
- petruss1990
- Ekspert
Sylwester 2015
Z pewnością "Piccolo" będzie w użyciu. Będzie też toast: Za tych co piją za tych co nie mogą ;-)