- 550 g
- 534 g
- 528 g
- 489 g
- 450 g
I komu tu zaufać? <mysli>
Sprawdziłem:
Waga porównywalna z moimi poprzednimi kijkami (te są ciut cięższe), ale wizualnie za to są dużo węższe (rurka).

Moderator: Adler
Nie wierzę, że aż taki grzeczny byłeś w tym roku.... <nie> <lol>admin pisze:W tym roku Mikołaj przyszedł wcześniej, a Gwiazdka zaświeciła też o nie najlepszej porze...
W paczce...
Zegarek outdoorowy: Casio ProTrek PRG550-1A4 <hura>
W tym roku starałem się, efekty są.yaretzky pisze:Nie wierzę, że aż taki grzeczny byłeś w tym roku.... <nie> <lol>
Że jak? <lol>yaretzky pisze:A tak poważniej, to warto skalibrować altimeter przed wyjazdem - są fabrycznie kalibrowane, ale zwykle przekłamują na "dzień dobry"... <tak>
Czyżby "zapachniało" mi tu Lubomirem... ? :>gar pisze:Test dla nich nadejdzie szybciej niż myślą
Termos - Esbit 0,75 lRemi pisze:a z jakich firm prezenty?? coś więcej możesz podac?
Niestety nie Lubomir, kolejno weekendami: Górny Śląsk, Ziemia Kłodzka, Wrocław, Warszawa i jeszcze dwa wyjazdy jeśli wypalą w II połowie grudniayaretzky pisze:Czyżby "zapachniało" mi tu Lubomirem... ? :>gar pisze:Test dla nich nadejdzie szybciej niż myślą
<okok> Myślę, że będziesz b.zadowolony... <tak> Ważne, żeby termos wypełnić - w miarę możliwości i potrzeb - "po brzegi", wtedy dłużej trzyma temperaturę (jak każdy zresztą...)... <tak>gar pisze:Termos - Esbit 0,75 l
Sam jestem ciekaw - firmę oczywiście znam ale ich ręczników nie - czekam na opinię po powrocie... <mysli>gar pisze:Ręcznik - Fjord Nansen XL
Czyli wygląda na to, że trafił w"odpowiednie ręce"... ? ;padmin pisze: cała seria ProTrek jest ponoć docelowo "przeznaczona dla wytrawnych wędrowców na długie trekkingi".
1 litr, 282 gram. Co mnie wbiło : radiator, pokrywka spełnia rolę durszlaka, wewnętrzna część menażki powleczona powłoką ceramiczną, która ma zapobiegać przywieraniu potraw.Remi pisze:ładne ładne a jaka pojemnośc?? jaka waga??
Kurczę, konstrukcja genialnie prosta a efekt w postaci oszczędzenia gazu (jak czytałem) rewelacyjny... <mysli>menel pisze:widzisz promiennik na obwodzie garnka/4 fotka/, podczas gotowanka następuje kumulacja ciepła co przyspiesza gotowanie czyli oszczędność gazu.