Trasa taka, jak zawsze: Palenica Białczańska – Wodogrzmoty Mickiewicza - Dolina Roztoki – Dolina Pięciu Stawów Polskich – Kozi Wierch – powrót tą samą drogą.
Bezchmurnie, bezwietrznie, pięknie...
https://goo.gl/photos/DgCjrdv67eujuFE3A
Rozumiem, że jak zawsze zimą, bo jednak można się wybrać na Kozi od Hali Gąsienicowej trudniejszymi szlakamievil pisze: Trasa taka, jak zawsze
Beskid pisze:Piękne zdjęcia.
Jak czasowo to wyszło w tych warunkach?
O której wystartowałaś?
O której byłaś na Kozim?
O której zakończyłaś na parkingu?
Ile przerw? Ile czasu spędziłaś w schronisku?
Faktycznie, jeszcze nigdy nie miałam tam tak ciepłoComen pisze:Pogoda się udała. Bezwietrznie to chyba sukces o tej porze roku w Tatrach.
takComen pisze: Rozumiem, że jak zawsze zimą
Dopóki nie wdrapiesz się na samą górę, to jest niemal autostrada (to taka przenośnia...), tyle, że stroma.tango pisze:Czy na tej trasie jest jakaś ekspozycja,
czy też po prostu strome śnieżne stoki, które trzeba sobie "przedreptać"![]()
Dzięki, ale bez przesady... Poza tym moje najfajniejsze relacje (chyba 20) napisałam na forum npm (pisałam tam od maja'13 do października'14), a wcześniej (2011-2013, ok. 30) na stronie Klubu Turystyki Wysokogórskiej w B-B.tango pisze:@evil!
Publikujesz takie super relacje! <tak>...
Nie jestem, ale w sumie nie myślałam o tym... są to są, znikną - trudno... Ale admin uspokaja, że nie zniknątango pisze: Chciałem spytać, czy jesteś w miarę pewna, że one nie znikną znienacka z internetu![]()