Żałujcie, że nie skorzystaliście z zaproszenia... <mniam>
O kurczę, to już niedługo... <lol>Yoana pisze: sto lat! :-)
Ty "przytuliłeś się" z jednej strony to my przytulamy Cię z drugiej... <pocieszacz> i czekamy na jeszcze jedno "0" po dotychczasowych...creamcheese pisze:akie ciche pozdrowionka dla creamcheese za jego 1000 postów na tym forum.
Przytulam Cię creamcheese <brawo> <buziak>
Pocałuj ty mnie yaretzky delikatnie w dópę <lol>yaretzky pisze:Ty "przytuliłeś się" z jednej strony to my przytulamy Cię z drugiej... <pocieszacz> i czekamy na jeszcze jedno "0" po dotychczasowych...creamcheese pisze:akie ciche pozdrowionka dla creamcheese za jego 1000 postów na tym forum.
Wtedy przytulimy Cię po raz drugi... <tak> <pocieszacz> <lol>
Pauperyzacja Twojej mentalności nie obliguje mnie do przeprowadzenia z Tobą merytorycznej konwersacji. Twoje insynuacje są nieadekwatne do aspektu sprawy co koliduje z moimi imperatywami. Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.creamcheese pisze:Pocałuj ty mnie yaretzky delikatnie w dópę <lol>
Mea culpa... <okok>creamcheese pisze:abstrahując pisze się przez "h" a nie "ch"
<buziak>yaretzky pisze: Pocałuj Ty mnie Creamcheese w...... "óho"... ;p
I okaż tu człowieku szacunek... <bezradny>creamcheese pisze:...a creamcheese pisze się z małej litery ;p
Parafrazując...creamcheese pisze:Takie ciche pozdrowionka dla creamcheese za jego 1000 postów na tym forum.
Chcę, chcę. ;pYoana pisze:A dlaczego nie chcesz przytulania? :-)