Sandały turystyczne
-
- Administrator
Sandały turystyczne
W tym wątku o sandałach...
Pytanie zasadnicze, czy nosicie takie?
Nadają się głównie do wędrowania letnią porą w terenie nizinnym...
Lekkie, wygodne, przewiewne.
Pytanie zasadnicze, czy nosicie takie?
Nadają się głównie do wędrowania letnią porą w terenie nizinnym...
Lekkie, wygodne, przewiewne.
-
- User
A ja mam takie sandały -> http://www.keen.pl/product_detail.aspx?sku=510220 I nie zamieniłabym je na żadne inne. Są niesamowicie wygodne. I na spacer po mieście, i na spacer po górkach, bo mają twardą podeszwę i gumę zabezpieczającą palce.
-
- User
Re: Sandały
a skarpetki?... wolicie skarpetki i sandałki czy same sandałki?..
-
- User
Oczywiście że same sandały.
-
- User
sandałki i skarpetki? :roll: to mija się z celem, a jak wygląda :roll:
.....Lubię wracać tam, gdzie byłam już.......
)

-
- User
Re: Sandały turystyczne
no podobno polacy sobie tak upodobali...wszedzie mozna poznac rodaków po sandałkach i skarpetkach:) i wszyscy wiedza skad jest wycieczka:)
-
- User
Oczywiście, że mam sandały, a raczej buty półotwarte. Są to sandały chiruca ibiza, użytkuję je od roku
http://taniewspinanie.pl/Sanda%C5%82y-C ... odukt.html" onclick="window.open(this.href);return false; Używam nie tylko w dolinach ale także na łatwych szlakach typu Połonina Wetlińska czy Jaworzyna Krynicka. Mają wibram więc z przyczepnością nie ma problemu, chronią palce, rzepy są naprawdę mocne więc stopa jest w miarę bezpieczna i przy zejściu ze stromizny. Mam zresztą kijki więc nie obawiam się kontuzji. Znakomite rozwiązanie na łączone szlaki czy rozbudowane programy, gdzie wędrujemy zarówno po asfalcie jak i łatwym szlaku. Nie muszę chyba mówić, że to obuwie na ładną pogodę. W upały i przy temperaturze tak od 18 stopni wzwyż. Mówię o tym dlatego, że wczoraj pracowałam wieczorem obsługując grupę integracyjną i nieźle zmarzłam w stopy wędrując po wnętrzu elektrowni w Solinie, a potem na statku Tramp na Jeziorze Solińskim. Gdybym miała przy sobie skarpety to bez wątpienia założyłabym je.
)))
http://taniewspinanie.pl/Sanda%C5%82y-C ... odukt.html" onclick="window.open(this.href);return false; Używam nie tylko w dolinach ale także na łatwych szlakach typu Połonina Wetlińska czy Jaworzyna Krynicka. Mają wibram więc z przyczepnością nie ma problemu, chronią palce, rzepy są naprawdę mocne więc stopa jest w miarę bezpieczna i przy zejściu ze stromizny. Mam zresztą kijki więc nie obawiam się kontuzji. Znakomite rozwiązanie na łączone szlaki czy rozbudowane programy, gdzie wędrujemy zarówno po asfalcie jak i łatwym szlaku. Nie muszę chyba mówić, że to obuwie na ładną pogodę. W upały i przy temperaturze tak od 18 stopni wzwyż. Mówię o tym dlatego, że wczoraj pracowałam wieczorem obsługując grupę integracyjną i nieźle zmarzłam w stopy wędrując po wnętrzu elektrowni w Solinie, a potem na statku Tramp na Jeziorze Solińskim. Gdybym miała przy sobie skarpety to bez wątpienia założyłabym je.

-
- Administrator
Rozglądam się za nowymi.
Co sądzicie o amerykańskiej marce TEVA?
Co sądzicie o amerykańskiej marce TEVA?
-
- Administrator
Sam sobie odpowiem.
Teva, amerykańska firma jako pierwsza wdrożyła nowy typ zapięcia w sandałach.

Teva, amerykańska firma jako pierwsza wdrożyła nowy typ zapięcia w sandałach.
Już sobie coś od nich upatrzyłem.Teva to marka, która powstała w 1984 roku w Arizonie. Początkowo celem jej było stworzenie funkcjonalnych sandałów, dzięki którym można było przeprawić się przez rzekę, bez ciągłej zmiany obuwia. Sandały okazały się rewolucją na rynku obuwniczym. Z biegiem czasu marka zaczęła wprowadzać do swojego asortymentu, również obuwie do wędrówek. Obecnie Teva cieszy się niezwykłą popularnością, zaspokajając potrzeby ludzi aktywnych i poszukujących obuwia doskonale dobranego do ich potrzeb.

-
- User
Polecam osobiście sprawdzone przeze mnie sandały Keen. Używam sandałów tej marki od kilkunastu lat. Są różne modele, z szerszymi lub węższymi paskami. Lepsze są oczywiście te z szerszymi.
-
- Administrator
Słyszałem o tej marce. Ja jednak poszedłem w stronę amerykańską, czyt. "Made in Vietnam".
Sandały już są u mnie na półce.
Sandały już są u mnie na półce.

-
- User
Ja mam z brytyjskiego demobilu. Tanie, nawet wygodne i nie szkoda jak się zniszczą.
-
- Administrator
Dziś przetestowałem nowe sandały Teva Terra Fi 4. Bardzo wygodne, podeszwa solidna. Nawet nie czuć, że chodzi się po kamieniach. Jestem zadowolony z tego zakupu. 

-
- Administrator
-
- Jr. Admin
Jedyny problem że w sandalach się niewygodnie chodzi na dłuższe dystanse.
Nie byłem wszędzie, ale mam to na uwadze
A może coś o Szwecji? http://swevirtual.blogspot.com/
A może coś o Szwecji? http://swevirtual.blogspot.com/
-
- User
Jak się trafią dobre i podejdą pod stopę to można iść i iść. Jedną pielgrzymkę przeszedłem w sandałach, bez odcisku, czy bąbla...
-
- User
Teva damskie też bardzo wygodne!