Z których najchętniej korzystacie?
Jest ich cała masa...
Forum "Turystycznie" - najciekawsze forum turystyczne w sieci! Już od prawie 15 lat!
Hostingi zdjęć
-
- User
Nie mam zielonego pojęcia, co to jest hosting. Definicja w Łikipidiji niewiele mi mówi. Prosiłbym o łopatologiczne wytłumaczenie, wówczas odpowiem, czy, a jeśli tak, to z jakiego lub jakich korzystam.
"Oryginalność jest jedyną rzeczą, której użyteczności nie mogą pojąć nieoryginalne umysły” <John Stuart Mill, "O wolności">
W odniesieniu do zdjęć, chodzi tu o serwer (miejsce w sieci), gdzie możemy wgrać nasze zdjęcia z wyjazdów, one są tam przechowywane, a my mamy tam swoje konto, dostęp do nich, tudzież dysponujemy linkami do konkretnych naszych zdjęć na właśnie tym serwerze.Abderyta pisze:Definicja w Łikipidiji niewiele mi mówi.
-
- User
Aaa! Na psikład Picasa Web czy jak to się nazywa. Niestety, nie wypowiem się w tym temacie, gdyż nie potrafię robić zdjęć, ale mój zakład pracy przechowuje fotki z imprez służbowych właśnie w Picasie.
"Oryginalność jest jedyną rzeczą, której użyteczności nie mogą pojąć nieoryginalne umysły” <John Stuart Mill, "O wolności">
Re: Hostingi
Ostatnio odkryłem nowy produkt marki Google.
Nazywa się "Google+" i wg. ostatnich badań ma być alternatywą, konkurencją dla Facebooka.
Mnie natomiast bardzo podoba się tam funkcja dodawania zdjęć (efektowna prezentacja albumu zdjęć).
Nazywa się "Google+" i wg. ostatnich badań ma być alternatywą, konkurencją dla Facebooka.
Mnie natomiast bardzo podoba się tam funkcja dodawania zdjęć (efektowna prezentacja albumu zdjęć).