Wspomniano na forum o power bankach.
Jakie jeszcze inne dodatki kupujecie do smartfonów?
Forum "Turystycznie" - najciekawsze forum turystyczne w sieci! Już od prawie 14 lat!
Komórkowe gadżety i akcesoria
Re: Komórkowe gadżety i akcesoria
Plecki jeśli to można nazwać gadżetem. Małe słuchawki.
Nie byłem wszędzie, ale mam to na uwadze
A może coś o Szwecji? http://swevirtual.blogspot.com/
A może coś o Szwecji? http://swevirtual.blogspot.com/
Plecki czyli case/etui. Obligatoryjne akcesorium.
Do tego koniecznie:
- szkło hartowane na ekran (najlepiej 9H)
- szkło na aparat (tył)
- słuchawki
A propos słuchawek dousznych.
Są słuchawki i słuchawki. Przekonałem się o tym ostatnio. Kupiłem w dobrej cenie słuchawki w jednej z francuskich sieci marketów, podłączyłem i klapa. Shit straszny. Dźwięk słaby i zerowy bas. Zdenerwowałem się i kupiłem w wysokiej cenie markowe słuchawki tej samej firmy co tel. Dźwięk mocny, mięsisty z bardzo dobrym basem. Wnioski nasuwają się same.
Do tego koniecznie:
- szkło hartowane na ekran (najlepiej 9H)
- szkło na aparat (tył)
- słuchawki
A propos słuchawek dousznych.
Są słuchawki i słuchawki. Przekonałem się o tym ostatnio. Kupiłem w dobrej cenie słuchawki w jednej z francuskich sieci marketów, podłączyłem i klapa. Shit straszny. Dźwięk słaby i zerowy bas. Zdenerwowałem się i kupiłem w wysokiej cenie markowe słuchawki tej samej firmy co tel. Dźwięk mocny, mięsisty z bardzo dobrym basem. Wnioski nasuwają się same.
Dokupiłem jeszcze kabel ładowania telefonu w samochodzie (usb-a + usb-c).
Stosujecie w waszych telefonach?
Nauczony doświadczeniem zakładam. Kilka razy zdarzyło się zarysowanie, a nawet pęknięcie obiektywu.
Nie stosuję, ale jeśli robi się tyle zdjęć co ja - to nie ma problemu, że się obiektyw zarysuje lub pęknie.
Kupione kolejne. Dwie spore rysy, które mogą powodować pogorszenie jakości zdjęć.