Już trochę gratisowych GB wpadło i jeszcze pewnie wpadnie.
GB do wykorzystania przez miesiąc na terenie kraju.
Moderator: Adler
Przeczytaj opinie osób, które kupiły ten model (sklepy internetowe typu Euro AGD, Media Expert, Media Markt, itp.) i w Google. Na Ceneo też sporo opinii: https://www.ceneo.pl/163448669#tab=reviews_scrollComen pisze: 2 sie 2025, o 15:58 Zastanawia mnie czy w jakiś inny sposób model ten nie jest zawodny. Bateria? Szybkość działania?
Nie wiem, czy jest wejście na kartę pamięci. Nowe smartfony nie mają już czegoś takiego. Bez karty sim nie możesz tylko dzwonić i wysyłać smsów, a poza tym dasz radę zrobić wszystko, w tym zdjęcia, albumy ze zdjęciami, korzystanie z Internetu i dzwonienie przez wifi.Comen pisze: 2 sie 2025, o 15:58 Rozumiem, że aby robić zdjęcia offline zamiast karty sim wystarczyłoby zamontować w telefonie zwykłą kartę pamięci, tak jak w aparacie kompaktowym?
Od kilkunastu lat zerkam na sprawdzoną stronę www.mgsm.pl Tam możesz wyczytać wszystko chyba o każdym telefonie. Znajdziesz odpowiedzi na Twoje oraz inne pytania. Możesz porównać równolegle dane z kilku telefonów. Dla przykładu do porównywarki wrzuciłem ten Redmi i mój aktualny.Comen pisze: 2 sie 2025, o 15:58 Rozważam zakupienie drugiego smartfona w funkcji aparatu fotograficznego. Znalazłem stosunkowo tani Redmi 13 4G 8 (niecałe 500 zł) który ma aparat o doskonałych parametrach rozdzielczości 108 Mpix. Zastanawia mnie czy w jakiś inny sposób model ten nie jest zawodny. Bateria? Szybkość działania?
Aktualnie nie dodają ładowarek do nowych telefonów ze względów ekologicznych, czyt. chęci dodatkowego zarobku. Lepiej dokupić oryginalną i dedykowaną dla danego modelu. W tym Redmi jest chyba 33W "Quick Charge" (z szybkim ładowaniem).Comen pisze: 3 sie 2025, o 18:40 Jedynym problemem jest brak dedykowanej ładowarki w zestawie, ale myślę że można dokupić albo używać tą co mam do obu.
Tak, że od razu po przekroczeniu granicy tryb samolotowy wraz z wyłączeniem transmisji danych.Oplaty (z VAT) w: Gibraltar. Polaczenia do Polski: 6.15 zl/min, odebrane: 3.08 zl/min, lokalne: 6.15 zl/min., SMS wyslany: 0.99 zl/szt, MMS wyslany na numer krajowy: 3.43 zl/100KB, MMS odebrany: 3.02 zl/100KB, Internet: 2.46 zl/50KB.