Witam, chciałbym się przywitać na wstępie, mam na imię Łukasz. Na forum jestem od dziś, podzielę się na wstępie moimi wrażeniami z pierwszego lotu do Turcji. Szkoda że nie można tu umieszczać linków, gdyż prowadzę bloga od niedawna.
A więc do sedna. Nasze wakacje z Anex Tour – mieszane uczucia
Turcja zachwyciła, ale wycieczki z Anex Tour to loteria. Hotel świetny – jedzenie, obsługa, klimat na plus. Niestety, rezydent nastawiony głównie na sprzedaż, bez konkretnych informacji.
Pierwsza wycieczka (rafting, buggy, tyrolka) – chaos, dodatkowe opłaty, zła organizacja, zimna woda do umycia się po Buggy (z błota :D) i brak opieki nad dziećmi. Druga – Green Canyon z Panem Tomkiem – pełen profesjonalizm, piękne widoki, świetny przewodnik. Trzecia – Antalya – więcej czasu u jubilera niż na zwiedzaniu, ukryte koszty i rozczarowanie.
Podsumowanie: Turcja cudowna, ale uważajcie na programy wycieczek. Pytajcie o szczegóły i szukajcie sprawdzonych przewodników – najlepiej takich jak Pan Tomek.
Forum "Turystycznie" - najciekawsze forum turystyczne w sieci! Już od prawie 15 lat!
Pierwszy lot, pierwszy raz w Turcji
-
- User
Re: Pierwszy lot, pierwszy raz w Turcji
Witaj na forum. Mnie i moją rodzinę również Turcja zachwyciła, ale korzystałem z Itaki. Rezydent w porządku, pomocny na miejscu, z konkretnymi informacjami. Antalya zrobiona fakultatywnie. Był czas na jubilera, rejs statkiem, zwiedzanie, obiad i zakupy. Brak ukrytych kosztów. Reasumując: warto trochę więcej dopłacić i wybrać sprawdzoną polską markę. A...i nawet pan Tomek nie był potrzebny.