Forum "Turystycznie" - najciekawsze forum turystyczne w sieci! Już od ponad 15 lat!
Pamiątki z podróży
Pamiątki z podróży
Ciekawy jestem, co przywozicie z Waszych podróży:)
-
Ronin
-
Pullczi
-
Ronin
Zdjęcia są najlepszą pamiatka:)
są miejsca gdzie tylko mozna przywiezc jedna kojarząca sie pamietke w moim przypadku z San Giovanni Rotondo przywiozłam mnostwo podobizn Ojca Pio:)
z Austrii czekoladki z Mozartem:):)
z Egiptu...musiałam dopłacac za nadbagaz;/ szisze, tytonie i skarabeusze:)
są miejsca gdzie tylko mozna przywiezc jedna kojarząca sie pamietke w moim przypadku z San Giovanni Rotondo przywiozłam mnostwo podobizn Ojca Pio:)
z Austrii czekoladki z Mozartem:):)
z Egiptu...musiałam dopłacac za nadbagaz;/ szisze, tytonie i skarabeusze:)
"Świat jest jak księga, kto nie podróżuje...czyta jakby tylko jedną stronę"
My również przede wszystkim wrażenia z podróży. Zdjęcia i filmy są znakomitą pamiątką dla wszystkich. Z rzeczy, które przywozimy z wypraw to : widokówki, bilety wstępu do różnych zwiedzanych obiektów ( są ładne i kolorowe).
Zbieramy znaczki turystyczne ( mamy ich około sześćdziesięciu) oczywiście z miejsc gdzie są dostępne.
Rzecz charakterystyczną zwiedzanego miejsca np. odznakę , naklejkę.....
Zbieramy znaczki turystyczne ( mamy ich około sześćdziesięciu) oczywiście z miejsc gdzie są dostępne.
Rzecz charakterystyczną zwiedzanego miejsca np. odznakę , naklejkę.....
Jasne magnesy też. Może są kiczowate ale dla nas mają wartość podróżniczą.
Ostatnio (tj. sobota 12lutego) byliśmy na Markowych Szczawinach o raz któryś. Znaczek Turystyczny mamy.Kupiliśmy Książeczkę GOT PTTK. Kupiliśmy też książeczkę Schroniska górskie Beskidu Małego, Śląskiego , Żywieckiego,Makowskiego i Wyspowego.
Na Markowych Szczawinach żałoba.
28stycznia br, zginął w Ekwadorze kierownik schroniska P.Edward Hudziak.
cześć jego pamięci.
Ostatnio (tj. sobota 12lutego) byliśmy na Markowych Szczawinach o raz któryś. Znaczek Turystyczny mamy.Kupiliśmy Książeczkę GOT PTTK. Kupiliśmy też książeczkę Schroniska górskie Beskidu Małego, Śląskiego , Żywieckiego,Makowskiego i Wyspowego.
Na Markowych Szczawinach żałoba.
28stycznia br, zginął w Ekwadorze kierownik schroniska P.Edward Hudziak.
cześć jego pamięci.
-
wandatab