Postaw mi kawę na buycoffee.to
Forum "Turystycznie" - najciekawsze forum turystyczne w sieci! Już od ponad 15 lat!

Zakopane

Hotele, hostele, pensjonaty, miejsca noclegowe - adresy/opinie.
Regulamin forum
Ogłoszenia komercyjne/reklamy - odpłatne.
Kontakt: adminturystycznie@icloud.com
niewidzialna

Zakopane

Post autor: niewidzialna »

Hej. Kto moze polecic fajny pensjonat w Zakopanem, niedaleko centrum?
Awatar użytkownika
ziuba
Stały bywalec

Post autor: ziuba »

"Świat jest jak księga, kto nie podróżuje...czyta jakby tylko jedną stronę"
Awatar użytkownika
Adler
Administrator

Post autor: Adler »

Czy ktos może jeszcze polecić inne miejsca?
Awatar użytkownika
arti5c
Stały bywalec

Post autor: arti5c »

Kochani nikt wan nie poda adresów kto zajmuje się wycieczkami z tego powodu że te miejsca są oblegane w sezonie a nikt nie chce mieć konkurencji i szukać sobie innego pensjonatu.
Więc to nie jest prosty temat. Tu mogą się wypowiadać raczej turyści.
Podając Wam miejsca robił bym sobie i swojemu szefowi koło piórka.
Można podawać te miejsca które są negatywne i niepolecane, a takich jest na pewno sporo w całej Polsce.
Awatar użytkownika
arti5c
Stały bywalec

Post autor: arti5c »

Tourist, Ale o to właśnie chodzi by zrobić antyreklamę, by tam nie pojechać i nie tracić nerwów na dyskusje i scysje z właścicielami hoteli czy pensjonatów. Należy Krytykować miejsca gdzie pilot jadąc musi walczyć o wszystko dla turysty który za to płaci. Wskazując takie miejsca ktoś kto organizuję wycieczkę i wyjazd czytając recenzje o Hotelu nie wyśle tam turystów bo tym sposobem traci na renomie biura.
Mi też zależy na tym że gdy jadę gdzieś by wszystko było tak jak należy i bym nie musiał interweniować że tego nie ma że to nie takie że miało być cos innego lub żebrać by zrobić dyskotekę młodzieży czy wieczorek dla dorosłych mimo że był w planie i był ustalony. Miałem już tak nie raz i wszędzie gdzie możliwe po powrocie wystawiałem opinię takiemu ośrodkowi by tur-operatorzy go omijali. I oto mi właśnie chodziło.
Awatar użytkownika
Adler
Administrator

Post autor: Adler »

Arti, ale w tym temacie rozmawiamy nie tylko o grupach turystycznych i doświadczeniach z pilotażu, lecz o wyjazdach indywidualnych.
Są wsród nas także turyści indywidualni, prywatnie poszukujący np. 2 noclegów na weekend.