Proszę o porady

Awatar użytkownika
regon
User

Proszę o porady

Post autor: regon » 11 paź 2018, o 20:37

Mój blog w najbliższym czasie idzie do likwidacji. A dokładniej zamierzam go zamienić na stronę www z prawdziwego zdarzenia. Treść będzie ta sama, ale w zupełnie nowej odsłonie. Będzie mi w tym pomagał zawodowy fachowiec więc mam nadzieję że się uda.
Jeśli chcielibyście mi coś ciekawego w temacie podpowiedzieć będę wdzięczna (sugestie dla web - mastera).

Matek1
User

Proszę o porady

Post autor: Matek1 » 7 kwie 2021, o 11:37

Witam wszystkich. Mam nadzieję tutaj trafiłem. Mam szeroką bazę mailingową swoich byłych klientów, jednak aż po dziś dzień jeszcze nie wykorzystywałem jej do komunikacji z klientami. Może poradzicie lub podzielicie się w jaki sposób docieracie do swej grupy docelowej? Wiele ciekawiłem się o programie do mailingu vivasend w źródłach zagranicznych, czy ktoś slyszał coś o tej platformie i może się podzielić wrażeniami? Z góry dzięki za porady!

Awatar użytkownika
Comen
Jr. Admin

Re: proszę o porady

Post autor: Comen » 7 kwie 2021, o 14:22

Pytanie trochę nie na temat, ale ostatecznie ktoś może zdradzić (jeśli to nie tajemnica) jak werbuje turystów na wycieczki albo jak poszukuje pracy jako przewodnik-pilot wolny strzelec. Ja nie z branży, więc się nie znam.
Nie byłem wszędzie, ale mam to na uwadze
A może coś o Szwecji? http://swevirtual.blogspot.com/

Awatar użytkownika
regon
User

Post autor: regon » 8 kwie 2021, o 21:04

Myślę, że bez płatnej reklamy się nie obejdzie. Stwórz własną stronę na fb, co jakiś czas coś tam napisz, wrzuć na promocję. Proponuj wycieczki, może jacyś chętni się znajdą.

Matek1
User

Post autor: Matek1 » 17 maja 2021, o 08:59

Poprzednio pisałem z zapytaniem o newsletterach do klientow, nie doczekałem odpowiedzi, jednak wypróbowałem program do mailingu Vivasend. Postanowiłem się podzielić wrażeniami, ponieważ wierzę, że wszystkim może być aktualny temat. Więc jestem zachwycony ta platforma, stwozyc "profesnjonalny" mail chyba nie moze byc latwiejszy. Moja komunikacja stwarza pewien profesjonalny wizerunek. Moze dlatego wskazniki otwierania maili byly bardzo niezle. Tez analizujac statystyki niemalo maili usunalem, bo widzialem, ze sa juz one stare i pewnie sa to juz "martwe" maile. Jak zaczelem wiecej uwagi udzielac komunikacji zobaczylem, ze moje spisy chetnych do podrozowania o wiele szybciej sie wypelniaja. Jeszcze nie jestem asem w tej branzy, jednak juz teraz bardzo serdecznie polecam wyproac taki sposob komunikacji. Moze znajdziecie jeszcze jakies dobre narzedzie. Podzielcie sie!

Awatar użytkownika
gar
Ekspert

Post autor: gar » 17 maja 2021, o 13:35

Powyższy post jest wybitnie profesjonalny :)

Awatar użytkownika
regon
User

Re: Proszę o porady

Post autor: regon » 24 maja 2021, o 15:38

Nic mnie w necie tak nie denerwuje jak spam, spamowate maile, newslettery itp.

Awatar użytkownika
Adler
Administrator

Re: Proszę o porady

Post autor: Adler » 29 cze 2022, o 13:24

Dodałbym zakładkę "Kontakt".
W tym roku udzielasz praw autorskich do treści na stronie? ;P
Copyright © 2019 - 2020 | Renata Gontarz | All rights reserved"